בן שנתיים בוכה כשמגיע לגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים בוכה כשמגיע לגן
    קרן
    21/04/2010

שלום, בני בן שנתיים
    הולך לגן מספטמבר האחרון....ההתחלה היתה קלה, לאחר תקופת התאקלמות של כשבוע שמח ללכת לגן ולא היו בעיות מיוחדות. בהתחלה היו בגן 6 ילדים....במשך הזמן, התחלף הצוות מס' פעמים, עם כי, הגננת נשארה. בחודש האחרון הוא מביע התנגדות ללכת לגן (לא ממש אומר, אבל כששואלים: רוצה ללכת לככן , הוא אומר לא לא לא) וגם כשאנחנו מגיעים לגן הוא לא רוצה לעזוב אותי וממש נצמד אליי. כל עוד אני שם, הוא מסכים לשחק ולעשות דברים אבל ברגע שהוא קולט שאני מתכוונת ללכת הוא בוכה מאוד. זה עובר לו אחרי כמה דקות....
    היום בבוקר, אבא שלו לקח אותו לגן, וכמובן הוא בכה ולא רצה להשאר וגם נרגע אחרי כמה דקות.
    אבל עכשיו התקשרו אלי ואמרו לי שהוא בוכה ולא ניתן להרגיע אותו ושאולי נבוא לקחת אותו מהגן.
    זו הפעם הראושנה שזה קורה, ואני חוששת שמא הגן לא מתאים לו.
    מתי צריכות להדלק לי נורות אזהרה? מה אני אמורה לעשות? אילו שאלות עליי לשאול את הגננת?

אשמח לתשובה מהירה! כיוון שאני מרגישה חסרת אונים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנתיים בוכה כשמגיע לגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מבינה גדולה אבל...

חופית
    21/04/2010

עצם זה שהתחלף הצוות כמה פעמים בחודשים האחרונים צריכה להידלק לך נורה אדומה... אבל בלי להלחיץ, יכול להיות שזה שום דבר...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן שנתיים בוכה

סמדר ריינר
    21/04/2010

שלום לך,
    כדאי לשאול את הגננת מה קרה שהוא התחיל לבכות, ומה הן עשו כדי להרגעי אותו. גם כדאי לברר אם לא עשית זאת מדוע התחלף הצוות, ומה בכלל קורה בגן. האם את מרגישה שאת יכולה לסמוך? האם את מקבלת דיווחים אמינים מה קורה עם הילד שלך? האם את משוחחת עם הורים אחרים לגבי שביעות רצונם מהגן?. לאחר תקופה כל כך ארוכה אמור להיות לך קצה חוט של דיעה לגבי הגן הזה, אינטואציה כלשהי. נסי לבדוק את מה שהצעתי ובידקי איך את מרגישה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו