מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן שנתיים בוכה כשמגיע לגןקרן21/04/2010
שלום, בני בן שנתיים
הולך לגן מספטמבר האחרון....ההתחלה היתה קלה, לאחר תקופת התאקלמות של כשבוע שמח ללכת לגן ולא היו בעיות מיוחדות. בהתחלה היו בגן 6 ילדים....במשך הזמן, התחלף הצוות מס' פעמים, עם כי, הגננת נשארה. בחודש האחרון הוא מביע התנגדות ללכת לגן (לא ממש אומר, אבל כששואלים: רוצה ללכת לככן , הוא אומר לא לא לא) וגם כשאנחנו מגיעים לגן הוא לא רוצה לעזוב אותי וממש נצמד אליי. כל עוד אני שם, הוא מסכים לשחק ולעשות דברים אבל ברגע שהוא קולט שאני מתכוונת ללכת הוא בוכה מאוד. זה עובר לו אחרי כמה דקות....
היום בבוקר, אבא שלו לקח אותו לגן, וכמובן הוא בכה ולא רצה להשאר וגם נרגע אחרי כמה דקות.
אבל עכשיו התקשרו אלי ואמרו לי שהוא בוכה ולא ניתן להרגיע אותו ושאולי נבוא לקחת אותו מהגן.
זו הפעם הראושנה שזה קורה, ואני חוששת שמא הגן לא מתאים לו.
מתי צריכות להדלק לי נורות אזהרה? מה אני אמורה לעשות? אילו שאלות עליי לשאול את הגננת?
אשמח לתשובה מהירה! כיוון שאני מרגישה חסרת אונים!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מבינה גדולה אבל...
חופית21/04/2010עצם זה שהתחלף הצוות כמה פעמים בחודשים האחרונים צריכה להידלק לך נורה אדומה... אבל בלי להלחיץ, יכול להיות שזה שום דבר...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן שנתיים בוכה
סמדר ריינר21/04/2010שלום לך,
כדאי לשאול את הגננת מה קרה שהוא התחיל לבכות, ומה הן עשו כדי להרגעי אותו. גם כדאי לברר אם לא עשית זאת מדוע התחלף הצוות, ומה בכלל קורה בגן. האם את מרגישה שאת יכולה לסמוך? האם את מקבלת דיווחים אמינים מה קורה עם הילד שלך? האם את משוחחת עם הורים אחרים לגבי שביעות רצונם מהגן?. לאחר תקופה כל כך ארוכה אמור להיות לך קצה חוט של דיעה לגבי הגן הזה, אינטואציה כלשהי. נסי לבדוק את מה שהצעתי ובידקי איך את מרגישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)