ילד בן 8 ללא חברים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 8 ללא חברים
    טלי
    21/04/2010

צהריים טובים,
    בני הוא בן 8, ילד אמצעי בין ילדה בת 11 ותינוקת שזה עתה נולדה - 3 חודשים.
    כל יום כשהוא חוזר מבית הספר ואני שואלת אותו עם מי שיחק או מה הוא עשה בהפסקה הוא מספר שהיה לבד. כשאני שואלת מדוע הוא משיב כי כל הבנים משחקים כדורגל ואני לא אוהב כדורגל. יש עוד 2 בנים בכיתה שלא משחקים כדורגל אבל הוא טוען שלא משחק איתם כי הוא לא מוצא אותם וגם הם מסתובבים סתם בלי מעש. אני רוצה לציין שמדובר בילד רגיש, שקט, צנום וממש לא אוהב תחרותיות..אני ממש בדילמה..האם להניח לו כי כשאני שואלת אותו אם זה כיף ללכת סתם ככה אז הוא עונה שכן. זה לא מפריע לו. אולי כדאי להחליף בית ספר בשנה הבאה? בבית הספר הזה יש רק כיתה אחת ולכן אין מגוון גדול של ילדים.
    אני חייבת לציין שבהפסקות הוא גם משחק עם החברים של אחותו (כיתה ה') וזה גם דבר שלא טוב.

אודה על תשובתכם המהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן 8 ללא חברים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוספת חשובה

טלי
    21/04/2010

שכחת.י להוסיף שאחר הצהריים הוא מזמין 3-2 חברים קבועים עמם הוא אוהב לשחק אבל גם כן בתדירות של אחת לשבועיים או לשבוע איך שמסתדר לנו
    שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ילד ללא חברים

סמדר ריינר
    21/04/2010

שלום טלי,
    כרגע לפי מה שתארת לא ברור אם זו בעיה שמציקה לו או לך. כנראה שיש לו יכולת ליצור קשרים חברתיים, והוא בוחר מתי ואיך לעשות זאת. הייתי מבקשת אינפורמציה גם מהמורה, יש לי הרגשה שהוא יותר מחובר ממה שנדמה לך.
    בכל אופן בשנה הבאה כבר תהיה לו אפשרות להצטרף לתנועת נוער, וכדאי להציע לו את זה, בנוסף לא ציינת האם הוא הולך לחוגים כי גם שם יש אפשרות לפגוש ילדים שמתעניינים באותם דברים כמוהו ולא רק בכדורגל. הייתי מציעה לו ואחר כך מניחה לזה, אלא אם כן הוא יתלונן שקשה לו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

טלי
    21/04/2010

תודה רבה על התשובה המהירה
    עם המורה אני מדברת כל הזמן והיא אומרת לי שהוא פשוט לא מתחבר עם הילדים היותר "שובבים" והוא סוג של ילד רגוע ושקט. עם זאת, היא אומרת שהוא חסר בטחון ואני מסכימה מאד איתה. הוא הולך לרכיבה על סוסים לצורך חיזוק הבטחון העצמי ולחוג כדורסל אחרי בית הספר ושם הוא עם עוד ילדים והוא מסתדר.
    את אומרת שנניח לזה? כי גם אני וגם אבא שלו ממש חושבים על זה המון ולוקחים ללב.
    בכל אופן, תודה רבה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו