טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כבר תקופה ארוכה אני ובני משפחתי שמים לב לבעיה אצל אחי הקטן שבעוד חודש הוא בן 8. הוא גונב מבני המשפחה חפצים יקרים כמו כסף למשל. היום הוא גנב לאחי הגדול את הפלאפון שלו ואמא שלי גילתה את זה. זאת כבר פעם שנייה שהוא גונב לו את הפלאפון. אחרי כל גניבה הוא מבטיח שלעולם לא ייעשה את זה אך הוא חוזר לגנוב! אנחנו לא יודעים למה הוא עושה את זה, לא חסר לו כלום ברוך השם, ההורים שלי דואגים לו להכל. אני לא יודעת אם זה חשוב לציין שיש לו ADHD- הפרעות קשב, הוא לוקח רטלין על בסיס יומי, ההתהנהגות שלו בכלליות לא טובה, הוא מרבה לקלל ולפעמים צועק ומשתמש באלימות כשמשהו לא מוצא חן בעיניו. בבקשה תעזרו לנו, ההורים שלי הרוסים מההתהנהגות שלו. אנחנו משפחה טובה שמתבססת על ערכים ולא מבינים מאיפה צצים לו לראש הרעיונות האלה כמו גניבה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לאחות, ילד שגונב הוא לרוב ילד שסובל ממצוקה ריגשית מסויימת, זה לא קשור לערכים בגיל הזה בהכרח וגם לא למחסור חומרי. כדאי שתפנו יחד איתו לטיפול כדי לברר מה מציק לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד