בעיה אצל אחי הקטן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה אצל אחי הקטן
    מורן
    21/04/2010

כבר תקופה ארוכה אני ובני משפחתי שמים לב לבעיה אצל אחי הקטן שבעוד חודש הוא בן 8.
    הוא גונב מבני המשפחה חפצים יקרים כמו כסף למשל. היום הוא גנב לאחי הגדול את הפלאפון שלו ואמא שלי גילתה את זה. זאת כבר פעם שנייה שהוא גונב לו את הפלאפון. אחרי כל גניבה הוא מבטיח שלעולם לא ייעשה את זה אך הוא חוזר לגנוב!
    אנחנו לא יודעים למה הוא עושה את זה, לא חסר לו כלום ברוך השם, ההורים שלי דואגים לו להכל.
    אני לא יודעת אם זה חשוב לציין שיש לו ADHD- הפרעות קשב, הוא לוקח רטלין על בסיס יומי, ההתהנהגות שלו בכלליות לא טובה, הוא מרבה לקלל ולפעמים צועק ומשתמש באלימות כשמשהו לא מוצא חן בעיניו.
    בבקשה תעזרו לנו, ההורים שלי הרוסים מההתהנהגות שלו. אנחנו משפחה טובה שמתבססת על ערכים ולא מבינים מאיפה צצים לו לראש הרעיונות האלה כמו גניבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה אצל אחי הקטן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד שגונב

סמדר ריינר
    21/04/2010

שלום לאחות,
    ילד שגונב הוא לרוב ילד שסובל ממצוקה ריגשית מסויימת, זה לא קשור לערכים בגיל הזה בהכרח וגם לא למחסור חומרי. כדאי שתפנו יחד איתו לטיפול כדי לברר מה מציק לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לקבל תשובה אני אובדת עצות

עדי
    22/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו