מעבר כיתה בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר כיתה בגן
    קארין
    22/04/2010

בוקר טוב,
    בני בן שנה ו8 חודשים ,לאחר חג הפסח הועבר לכיתת בוגרים מתנוקיה (שם היה בן הגדולים).
    מאז עברו שבועיים והילד עדיין לא מצליח להסתגל,הוא כל היום מבקש לשבת על כיסא האוכל (שהוא גבוה מה שמיכול להעיד שהוא אולי מפחד מהילדים)ביום הראשון נשכו אותו ביום השני חזר עם שריטה ולפני יומיים ננשך שוב.
    שוחחתי עם המטפלות והגננת מס' פעמים ואף כעסתי על כך.
    לא מקובל עלי שהילד ישב 8 שעות בכיסא אוכל - אני מבינה ששם הוא מרגיש בטוח אבל עברו מאז שבועיים וכל יום שהוא יושב שם הוא מתרגל יותר לכיסא.
    שבוע שעבר הגננת הוציאה את הכיסאות אוכל מהכיתה והוא כל היום בוכה ורוצה לשבת על הכיסא.
    הוא נעשה מאוד מפוחד ומבוהל,לא ישן טוב בלילה כשאנו מגיעים הביתה אחרי הגן הוא לא מפסיק להשתולל כי מן הסתם צריך להתפרק אחרי 8 שעות שישב בכיאס.
    השאלה שלי היא מה לעשות?
    אני צריכה לציין שבסוף שנה אנו עוברים דירה והילד יעבור גם לגן חדש
    האם כדאי להחזירו ליתנוקיה עש למעבר לגן החדש בספטמבר?\
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר כיתה בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר ללא הדרגתיות

נעמה סבג שמש
    22/04/2010

ליאור שלום,

הילד ממילא עובר גן בעוד מס' חודשים!
    מדוע הוא צריך לחוות גם עכשיו שינוי ומעבר? ממילא לא יישאר עם אותה קב'.
    השינוי לא נעשה בצורה הדרגתית ולכן הוא קשה. צריך היה לאפשר לו "לבקר" שם לפני מעבר סופי.

בהחלט הייתי מוותרת. מה פתאום שילד ישב 8 שעות ל כיסא???
    ממש ממש לא חכם ולא לעניין. יש מליון דרכים אחרות לעשות זאת.
    במקרה הזה- הילד כבר חווה מספיק. תנו לו להיות במקום שטוב לו.ממילא ייכנס לקב' חדשה בהמשך.

וגם אז, בבקשה, בהדרגתיות. קראי בבקשה באתר שלי מאמר על כך בטרם תקיימי שינוי.

בהצלחה!

נעמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו