קנאה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קנאה
    עדנה
    22/04/2010

בני בן 11.נולד לו אח לפני חודשיים וחצי .הוא היה מאד נרגש מהאח החדש וקיבל אותו מאד יפה.ועכשיו התהפכו הדברים:הוא חסר סבלנות מציק לאחותו בת 6 מדבר לא יפה-כל גילויי הקנאה התפרצו אצלו.כל פעם שהתינוק בוכה הוא מתעצבן כזה וצועק"אוף עוד פעם הוא".היום הוא אמר לי "הלוואי והייתי הוא"ואז כתב לי שהוא מקנא מאד וכתב משפט זה המון פעמים באותו הדף.אצין שאנחנו מקדישים לו זמן לבד איתי או עם בעלי ולא נראה לי שהוא סובל בבית מחוסר צומת לב ובכל זאת...איך אני אמורה להגיב לכל זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קנאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קנאה

סמדר ריינר
    26/04/2010

שלום הילה,
    תנסו לדבר איתו ולשאול אותו במה הוא בעצם כל כך מקנא, ומה הוא מציע כדי לעזור לו ולפתור את הבעיה. כשהוא אומר שהלוואי והוא היה אחיו הוא יכול להתכוון להרבה דברים, אולי הוא רוצה להיות קטן שוב, אולי אתם נותנים לו הרבה תשומת לב אבל זו תשומת לב מסוג מסויים, שנותנים לגדולים. גם לא ציינת מה אתם עושים כשאתם מבלים איתו הרבה זמן לבד. זמן לבד יכול להיות בהכנת שיעורים, בהסעה לחוגים, בלעשות איתו דברים שקשורים להישגיות וזה כמובן הכל חשוב, אבל אולי לא מה שהוא רוצה וצריך. ייתכן שסוג תשומת הלב שהוא מחפש זה משהו אחר, למשל, פשוט להתגלגל איתו, לחבק אותו, לפנק אותו, להתפעל ממנו כמו שהוא בלי דרישות, כמו שאנחנו מתנהגים עם ילד ממש קטן ולפעמים שוכחים שגם גדולים צריכים את זה לפעמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו