גמילה מטיטולים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מטיטולים
    מיכל
    24/04/2010

שלום רב!
    ביתי בת השנתיים וחודשיים, ראתה את בן דוד שלה משתמש בסיר, התלהבה ורצתה גם.
    למחרת קנינו לה סיר+סיפר של ציונה (היה לך רק של נפתלי) היא שמחה, ובמשך 3 ימים עשתה יפה פיפי וקקי בסיר(כמובן שלפעמים גם ברח לה בתחתונים),אמרנו לא נורא ,ניקינו ביחד. כשהצליח בסיר נתנו ושרנו "פיפי פרס" בכל פעם ,זרקנו יחד תפיפי לשירותים...

לאחר היום השלישי המוצלח החליטה שרוצה רק חיתול. לא לחצתי . מדי פעם אני שואלת אם רוצה לעשות בסיר או אם בא לה תחתונים והיא עונה שלא ובזה אני עוזבת את הנושא.

האם התגובה בסדר? האם לשכוח מהנושא?

הרי זה בא מרצונה והיא הצליחה הרבה פעמים כן לעשות כולל קקי, אז הגיוני שמבחינה פיזית מוכנה.
    אז מה יכולה להיות הבעיה?

לגבי הגן הם לא שיתפו פעולה, אמרו שרק אחרי שלפחות 4,5 ימים עושה רק בסיר נעבור גם לגן.
    מדי פעם הגננת אמרה ששואלות אותה אם רוצה.בגן יש עוד ילדה אחת שגמולה אבל רק לאחר שנגמלה לגמרי בבית התחילו גם בגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מטיטולים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מטיטולים

סמדר ריינר
    25/04/2010

שלום עינת,
    נראה לי שחשוב מאוד להניח לה כרגע. היא מסוגלת אבל כנראה עוד רוצה להיות ידה קטנה לכמה זמן. עכשיו זה כבר לא הרצון שלה, עם הזמן כשהיא תראה עוד ילדים בגן עושים בשירותים או בסיר יכול לחזור לה הרצון.
    בסוף כולם נגמלים, אל תדאגו. אם יש משהו שיכול לעכב את הגמילה זה רק הלחץ שלכם. עיזבו את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו