גננת מכה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גננת מכה
    מאי
    25/04/2010

שלום,
    הבן שלי בן 3.5 שנים, לפני כמה ימים סיפר לי שהגננת המחליפה נתנה לו מכה ברגל ובראש ושהוא לא אוהב אותה יותר. פניתי לגגנת של הגן והתגובה שקיבלתי ממנה שהיא לא מאמינה לדבר כזה. מה עלי לעשות?? למי לפנות?? איך אני אדע אם אכן היא הכתה אותו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גננת מכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גננת מכה

סמדר ריינר
    25/04/2010

שלום מאי,
    את שואלת שאלה חשובה וקשה אבל אני לא בטוחה שהתשובה לה היא פסיכולוגית.
    אני לא יודעת איך את יכולה לדעת אם היא באמת היכתה אותו, אבל חשוב מאוד שהבן שלך ידע שכשהוא מספר משהו, את לוקחת אותו ברצינות ומבררת, ואת זה עשית. תנסי לברר אצל אימהות נוספות האם גם להן קרה משהו דומה. כמו כן אם מדובר בגננת מחליפה, השאלה היא אם היא מחליפה כל שבוע או חד פעמית. אם זה חד פעמי, אז המצב טוב יותר כי אין חשש שהיא תשוב ותפגע בבן שלך, אם היא מגיעה כל שבוע, טוב שאמרת לגננת הקבועה, כי היא בודאי תעביר לה זאת, וכך יודעים שהילד שלך מספר ולא כדאי להתעסק איתו. אם זה יקרה שוב, כבר תהיי במקום אחר, ואז כדאי לפנות לאחראים על הגן אם יש כאלה או לעשות בירור מעמיק ורציני כולל לשקול להוציא אותו משם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו