פחד אצל ילד בן 5.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחד אצל ילד בן 5.5
    נוי
    25/04/2010

שלום ,
    בני בן 5.5 היה ילד רגיל עד שהלכתי איתו להצגה של "עוץ לי גוץ לי"....(בפסח)
    מאז, יש לו סיוטים בלילה שעוץ לי גוץ לי יבוא לקחת אותו. וזה נהיה ממש נורא , הוא לא הולך לשום מקום לבד. לא לשירותים ולא לצחצח שיניים גם ביום וגם בלילה.
    כאשר הוא הולך לישון הוא מכסה את כולו עם השמיכה בכדאי שעוץ לי גוץ לי לא יראה איזה ילד יש מתחת לשמיכה.כמה שאני מדברת איתו ומסבירה לו שאנחנו פה ואנו שומרים עליו , זה לא עוזר.
    מה גם שאלתי אותו מה נראה לי אנו צריכים לעשות בכדאי שזה יעזור לך להתגבר על הפחד? אז הוא אמר לי לשים בד שחור על החלון הכדאי שעוץ לי גוץ לי לא יראה כלום. שמתי לו אבל גם זה לא עזר....
    אני גם הסברתי לו שזו הצגה ושעוץ לי גוץ לי הוא בן אדם כמוני וכמוך שהתחפש אבל זה ממש לא עזר.
    בני הוא ילד מאוד מאוד חכם ופיקח שקשה לעבוד עליו, אבל משום מה פה הוא ממש נכנס ללחץ מהענין.
    מה גם שאני מבקשת ממנו ללכת לישון ולנסות להתגבר על הפחד, הוא נכנס לחדר בעצימת עיניים ואוזניים, בכדאי לא לראות כלום ולא לשמוע כלום וישר מכסה את כולו.
    אנא עזרי לי מה עלי לעשות?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחד אצל ילד בן 5.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פחד אצל ילד בן 5.5

סמדר ריינר
    25/04/2010

שלום נוי,
    את יכולה לפנות לעמודת "שאלות נפוצות" לתשובה שעוסקת בפחדים של ילדים ולראות אם יש שם רעיונות שאת מרגישה שאת יכולה ליישם עם בנך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו