מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד אצל ילד בן 5.5נוי25/04/2010
שלום ,
בני בן 5.5 היה ילד רגיל עד שהלכתי איתו להצגה של "עוץ לי גוץ לי"....(בפסח)
מאז, יש לו סיוטים בלילה שעוץ לי גוץ לי יבוא לקחת אותו. וזה נהיה ממש נורא , הוא לא הולך לשום מקום לבד. לא לשירותים ולא לצחצח שיניים גם ביום וגם בלילה.
כאשר הוא הולך לישון הוא מכסה את כולו עם השמיכה בכדאי שעוץ לי גוץ לי לא יראה איזה ילד יש מתחת לשמיכה.כמה שאני מדברת איתו ומסבירה לו שאנחנו פה ואנו שומרים עליו , זה לא עוזר.
מה גם שאלתי אותו מה נראה לי אנו צריכים לעשות בכדאי שזה יעזור לך להתגבר על הפחד? אז הוא אמר לי לשים בד שחור על החלון הכדאי שעוץ לי גוץ לי לא יראה כלום. שמתי לו אבל גם זה לא עזר....
אני גם הסברתי לו שזו הצגה ושעוץ לי גוץ לי הוא בן אדם כמוני וכמוך שהתחפש אבל זה ממש לא עזר.
בני הוא ילד מאוד מאוד חכם ופיקח שקשה לעבוד עליו, אבל משום מה פה הוא ממש נכנס ללחץ מהענין.
מה גם שאני מבקשת ממנו ללכת לישון ולנסות להתגבר על הפחד, הוא נכנס לחדר בעצימת עיניים ואוזניים, בכדאי לא לראות כלום ולא לשמוע כלום וישר מכסה את כולו.
אנא עזרי לי מה עלי לעשות?
תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פחד אצל ילד בן 5.5
סמדר ריינר25/04/2010שלום נוי,
את יכולה לפנות לעמודת "שאלות נפוצות" לתשובה שעוסקת בפחדים של ילדים ולראות אם יש שם רעיונות שאת מרגישה שאת יכולה ליישם עם בנך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)