טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ביתי בת 4, בת בכורה ועד לפני כשלושה חודשים עדיין ישנה איתנו בחדר.
מאחר ועברנו דירה ניצלנו את ההזדמנות והעברנו אותה חדר. הניסיון הצליח בחלקו וחלק מהזמן היא ישנה בחדר אך באופן קבוע, באמצע הלילה היא מגיעה לישון איתנו. היא מבקשת להירדם אצלנו לפני שהיא הולכת לישון ואחר כך שנעביר אותה לחדר שלה או שמישהו מאיתנו יישן איתה. גם אם אני או בעלי ישנים איתה, כאשר היא מבחינה שקמנו, היא מגיעה לחדר. כתוצאה מכך, אני ובעלי כל הזמן מתווכחים כי הוא חושב שצריך להתעקש איתה ואני, יותר רכה איתה ומעדיפה להשאיר אותה לשארית הלילה איתנו.
מה עושים?
תודה מראש לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום אורית. זה באמת לא מתאים שהילדה תמשיך לישון איתכם או עם אחד מכם. כאשר היא מתעוררת באמצע הלילה, אפשר לשבת לידה עד שהיא נרדמת ואחר כך לחזור למיטה שלכם. כמובן שצריך לדבר איתה על כך זה מה שתעשו מעכשיו ולהכין אותה. ייתכן שיהיו כמה לילות קשים, צריך לעמוד בהם ואין סיבה שזה לא יסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד