הבת שלי בת שלוש וחצי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הבת שלי בת שלוש וחצי
    סמייל
    26/04/2010

יש כמה התנהגויות שאני לא יודעת איך להתנהג למשל: אתמול בגן בכתה כל היום וביקשה שיתקשרו לאמאעל כל דבר בכתה עד שהגיעו הדבקרים בשעת הצהרים והיא הרביצה לעצמה ותלשה את השערות הגננת הושיבה אןותה בצד להרגיע וטענה שזה הדבר היחדי שהרגיע אותה אחר הצהרים הגיע איתי הביתה ביקשה לשתות מים לקחה את הכוס ושברה על הריצפה הרביצה לעצמה אמרתי לה בזהרות על עצמה מהזכוכיות אז היא לקחה את הזכוכית וחתכה את עצמה ביד בכוונה

התנהגתי בקוליות וטיפלתי בפצע אחרי שעה היא אמרה לי אם אני כועסת ואמרתי שלא

היום בגן שוב פעם אותן התפרצןויות בכי תתקשרו לאמא שלי ןומשיכה בשיער

חשוב לציין שהרבה פעמים יש לה התפרצוויות בגן אבל לא בקנה מידה כזאת ולא משיות בשיער

עוד חשוב לציין שנולדה לה אחות בת ארבעה לחודשים ואני מתמרנת בנהם הרבה עם בביביסיטר

בנוסף לזה לאחרונה יש מתח ביני לבין בעלי

איך אני אמורה להתנהג איתה במצבים כאלה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבת שלי בת שלוש וחצי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 3 וחצי

סמדר ריינר
    26/04/2010

שלום סמייל,
    נשמע שהילדה שלך במצוקה אדירה. אני לא יודעת מדוע. באותם רגעים כשהיא מתפרקת צריך לאסוף אותה בידיים שלך, בחיבוק, ללטף אותה ולנסות להבין מה קרה.את לא מספרת מה הסיבות או הטריגרים להתנהגות. בכל אופן ייתכן שיש מקום לפנות לטיפול משפחתי, כדי לראות מה קורה במשפחה שמשפיע כל כך על הילדה. להסתפק בעיצה עבורך איך להתנהג עם הילדה זה כמו לשים פלסטר על בעיה הרבה יותר עמוקה. נשמע שהמצב של הילדה לא טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו