טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב.בני בן10 ובתי בת 8 .היא סיפרה לי שראתה לאחיה כסף 2של 200.כששאלתי אותו מאיפה הכסף הוא ענה שזה היה בכיס שלו והחזיר לי רק 200 שאלתי היכן עוד הוא אמר שאין לו.בערב בעלי גילה שחסר לו 500 שח בארנק בני לא היתוודה במעשה ומצאנו אצלו בקלמר עוד 200 שח כנראה את ה100 ביזבז על ממתקים.בבקשה תמליצו לי מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דיאנה, כשילדים בגיל הזה לוקחים, סוחבים או גונבים זה בדרך כלל מעיד על מצוקה ריגשית כלשהי. לכן כדאי לברר מהי אותה מצוקה ולטפל בה, אחרת הבעיה לא תחלוף, ולא משנה כמה עונשים או אזהרות תענישו ותזהירו. אני לא יכולה לדעת על מה מאותת הבן שלכם, אבל יכול היות שעצם העובדה שהוא "גנב" כסף מאבא מעידה על הצורך שלו בקשר עם אבא. האם ייתכן שחסר לו קשר יותר עם אבא? האם אבא היה פנוי אליו יותר בעבר, ועכשיו נהיה עסוק, מסיבה כלשהי והילד מתגעגע אליו וכועס עליו? זוהי רק השערה, ואולי יש כיוונים נוספים, שאני לא יודעת כי אני לא מכירה את הרקע שלכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד