טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבת שלי 9.5 חודשים, ישנה בחדר איתנו במיטה שלה. הולכת לישון אחרי טקס קבוע ונרדמת לבד (עם מוצץ) קמה הרבה לשתות מים. באמצע הלילה קמה ובוכה מאוד. אם אני נעלמת לה לשנייה בהרדמות היא שוב בוכה, כשהיא נרדמת לישון בערב זה לא ככה. בסוף אני לוקחת אותה לישון איתנו שאין לי בעיה עם זה רק השאלה שלי אם אני עושה טעות לעתיד... ז"א שהיא לא תרצה אפילו להרדם במיטה שלה, גם לא צהרים...ולא בערב כי תתרגל למיטה שלנו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כל עוד את מעבירה את ביתך למיטתך מבחירה, זה בסדר, אבל כן- יש לקחת בחשבון שאת יוצרת פה הרגל ותלות, שלא ממש כדאי ליצור. יש הורים הבוחרים בלינה משותפת, וזה בסדר, כל עוד מבינים את המשמעויות. הייתי ממליצה לך לשנות את הרגליה ע"י תהליך הדרגתי. את מוזמנת לקרוא על כך מאמרים באתר שלי. אני פה לכל שאלה.
בהצלחה,
נעמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד