מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוףףףףףףףףףףףף ילד בן 4 ו3 חודשים3orob27/04/2010
שלום לכם צוות הפורום
אני אמא בת 30 יש לי בן 4 שנים , ובת 1 ו8 חודשים , הבעיה שלי עם הבן שלי , הוא כל הזמן היה ילד ממושמע , מנומס , וותרן , וכל הדברים הטובים יש בו , עד שחל שינוי דרסטי מבחינתי בתקופה האחרונה על ההתנהגות שלו בכלל וכלפיי באופן ספיציפי , התחיל להיון עקשן מאוד הוא לא שומע ממני אף מילה , כל מה שאני מבקשת ממנו הוא אומר לא , ואתמול כשאני הייתי נוהגת הוא פתח הדלת וכשאני בנהיגה , ולפני יומיים הוא אמר לי שתלכי למות, והיום הוא יצא מהגן ופרץ בבכי ולא רצה שילך לשם , אגב הקשר בינו לבין אביו מאוד מיוחד וטוב מאוד , אני רציתי לדעת מה הבעיה שעם הבן שלי , אולי אני הבעיה אני קצת אכזרית כשאני מדברת איתו רוצה תמיד שיהיה מושלם , אבל אני רוצה לדעת מה עובר על הבן שלי ? מה יכול להיות שהשתנה אצלו ? נא עזרו לי דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 4 ו-3 חודשים
סמדר ריינר27/04/2010שלום לך,
את מתארת מצוקה גדולה של הילד, את לא מתארת מה קרה במשפחה לאחרונה שיכול היה לגרום לשינוי. את מעלה השערה שאולי את דורשת ממנו יותר מדי, וזה בהחלט יכול להיות. עדיין את מתארת שינוי דרסטי, ולא ברור ממה הוא נובע.
מאחר והילד מסכן את עצמו (פותח את הדלת באמצע נסיעה), הייתי פונה בדחיפות לטיפול פסיכולוגי ולהדרכת הורים כדי לברר לעומק מה קורה ולטפל בכך ביסודיות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)