טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ! אני אמא לשתי בנות מקסימות בת 7 ובת בת 10 חודשים בתי הקטנה לא נותנת לי נחת בלילה ביום היא ילדה טובה, מעסיקה את עצמה, אבל בלילה קמה לי כ5 עד 7 פעמים בלילה . יעצו לי בטיפת חלב להפריד אותה מחדרי, ולשנות לה את שעות השינה ז"א שאני מוציאה אותה מהגן ב4 היא ישנה שינת צהרים ועד 8 וחצי בערב אני מחזיקה אותה ערה כך שהיא עולה למיטה מותשת מעייפות ומקבלת חלב עם תוספת דיסה וזה עדין לא עוזר , מה לעשות אני אשמח לקבל את עזרתכם תודה סמדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מניחה שחלק נכבד מהבעיה היא שעות הערות המרובות. רצוי היה שתישן כבר בבש וחצי, שבע. אין צורך להתיש ילד כדי שיישן טוב. שינה מעודדת שינה, וכשאינה ישנה מספיק ושהיא נכנסת למיטה עייפה מידי זה רק מקשה עליה וגורם להתעוררויות מרובות.
קראי מאמרים בנושא באתר שלי.
אני פה לכל שאלה,
בהצלחה,
נעמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד