טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבת שלי בת שנה וחצי הולכת לגן שבו ילדים גדולים ממנה (גילאי שנתיים +), ובמקרים של עימותים/ריבים על חפצים מסוימים היא תמיד מוותרת (די באדישות), והולכת לקחת חפץ אחר וחוזרת לחפץ המריבה כמתפנה.
אני מוטרדת מהענין שכן, אני לא יודעת ממה זה נובע, האם זה סימפטום של חוסר ביטחון וכיצד ללמד אותה לעמוד על שלה. (או שאולי בכלל זה טוב שהיא לא מתעמתת). ראוי לציין שהיא ילדה ראשונה, אני ובעלי בסביבות גיל 40 והיא ה"נסיכה" שלנו, ומקבלת המון חום ואהבה בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום ענת, יש לכם ילדה חכמה מאוד. היא לא מעריכה נכון את הסיכוי והסיכון של התעמתות מול ילידם גדוים ממנה, הי אאל באמת מוותרת כי היא יודעת שתוכל לשוב אל חפץ המריבה אחר כך. ייתכן שהמשך יהיה צורך ללמד אותה לעמוד על שלה, ויכול להיות שלא, זהמוקדם מדי לקבוע, אבל כרגע היא מסתדרת ואני לא בטוחה שזה נכון ללמד אותה להתעמת כשהסיכויים הם נגדה והילדים יותר גדולים ממנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד