היתנהגות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• היתנהגות
    יאנה
    27/04/2010

שלום.אני אמא לשלושה ילדים ו בחודש שישי עם ילד רביעי .יש לי ילדה הגדולה בת 9 וחצי ויש לי איתה בעיה היתנהגות שלה ירד מאוד בזמן אחרון והכול לוקחת בצעקה בבית ספר כול שבועה מקבלת מכתבים מרביצה לילדים אי אפשר לדבר איתה ביכלל היא נהיית תוקפנית מאוד אני אפילו מפחדת להיתקרב עליה כשהיא במצב כזה .אני חושבת שזה ביגלל הריון שלי וגם אבא שלי ניפטר לפני3 שבועות וגם אני לא היתי איה הרבה מאוד קשה לי . מה עלי לעשות איתה תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היתנהגות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות

סמדר ריינר
    28/04/2010

שלום יאנה,
    הבעיה היא לא ההתנהגות של ביתך אלא שהמשפחה שלכם כרגע במשבר. ההתנהגות של ביתך היא רק תוצאה טבעית של הדבר הזה. לכן קודם כל צריך להתייחס למשבר. עובר עלייך משהו מאוד קשה, לא סיפרת על נסיבות מותו של אביך, אבל נראה שאת זקוקה לעזרה ותמיכה, גם מבעלך וגם מהמשפחה המורחבת כדי להתמודד עם מות האב וההריון ועומס החיים שיש כרגע בכלל.
    נסי לגייס את כל העזרה שניתן, ושוחחי עם ביתך על כך שכרגע קשה לה, והיא בודאי מתנהגת כך כי היא מרגישה לבד, מפוחדת, כועסת. אמרי לה שאת מבינה אותה ואת תנסי להקל עליה. תנסי להקשיב לה, מה מציק לה ומה היא חושבת על המצב, ותנסי להיות יותר זמינה אליה.
    מעבר זה, יש צורך בסבלנות, עד שתתגברו על המשבר, ולקבל בהבנה שכשיש משבר ילדים מגיבים עליו, אי אפשר לצפות מהם לשתוק, זה לא מציאותי ולא הוגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו