תחילת גן חדש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תחילת גן חדש
    אימא
    28/04/2010

שלום!
    בני בן שנתיים ו-4 חודשים. עדיין נמצא איתי בבית. ובספטמבר הקרוב ילך לגן (25 ילדים בקבוצה).
    הוא ילד נבון, רגיש, עדין מאוד, מדבר יפה וגם מאוד אוהב לדבר. מאד קשור אליי, אבל עם זאת נשאר עם בני משפחה אחרים בלי שום בעיה (אבא, סבתא/סבא).
    לא כל כך רגיל להיות ולבלות ביומיום עם בני גילו.
    אני מתארת לעצמי שמעבר מבית לגן לא יהיה קל. השאלה שלי היא לגבי מסגרת מעבר (משפחתון עם 7 ילדים) .האם מסגרת כזו למשך שלושה חודשים , שבה יש לי אפשרות להיות איתו כמה שצריך עד שהוא יתרגל,יכולה לתת לו כלים, קצת ניסיון ולעזור להקל בהמשך על התאקלמות בגן.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחילת גן חדש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה על התשובה!

אימא
    28/04/2010

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאוד מבקשת התייחסות לשאלתי

אימא
    29/04/2010

חשוב לי מאוד לשמוע דעה מקצועית בנושא, כי אני מאוד לא בטוחה האם זו דרך הנכונה או שזה
    להפך יכול רק להזיק?

תודה מראש !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה את השאלה

אימא
    29/04/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחילת גן חדש

נעמה סבג שמש
    30/04/2010

שלום לך,

קבוצה יותר קטנה היא בהחלט עדיפה בעבורו.

המעבר הוא אכן מעבר חד. עד ספטמבר כדאי שתיפגשי יותר עם ילדים בני גילו. יש גם מקומות של "גן עם אמא" שאולי כדאי להתחיל משם, עד ספט'.

לא הייתי ממליצה להכניס למשפחתון, ואז להוציא. עד שיתרגל, לאווירה, למבנה, למטפלות, למקום
    לחברים, שוב תעשי לו מעבר. זה יכול להיות מאד מתסכל.

עדיף להכניס לגן קטן יותר ו\ או להתחלי ממרכזי הורות בהם יש פעמיים בשבוע "גן עם אמא".

בהצלחה!

נעמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו