מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!גל29/04/2010
יש לי ילדה בת שנה וחמש שהבעיה איתה עם שינה בתקופה האחרונה הייתה חולה שילושים עשיתי בדיקות הכל תקין עכשיו היא בריאה מה שקורה איתה שהיא לפני יותר מחודש היינו שמים אותה במיטה היא הייתה ככה קצת מתעצבנת בעלי היה יושב לידה במיטה עד שהייתה נרדמת בלילה הייתה לפעמים מתועררת מוצץ וחזרה לישון לפעמיים הייתה מתעוררת שהיא קמה ולא מוכנה לשכב במיטה היינו מרדים אות העלינו בנדנה ומחזירים אותה, הבעיה התחיל הכאשר היית החולה שמתי אותה איתנו במיטה. מאז היא לא מוכנה לישון בחדר שלה ושאני מנסה לשים אותה היא צורחת עד כדי הקאה. חוץ מזה שהיא ישנה יאתנו במיטה זה כבר מילא אני אומרת יש בלאגן להרדים אותה היא לא נרדמת בכלל קשה להרדים אותה הינו מנסים על כיסא נדדנדה רק שזה לוקח שעתיים ומיאש, השיטה החדשה היא לסוע איתה ברכב ושתרדם שגם לוקח לה שעה ואז מעביריםאותה למיטה, הסיוט התחיל לפני כמה ימים שזה לסוע ברכב ואז מעבירים אותה למיטה שלנו אחרי חצי שעה מתעוררת בצרחות לא מוכנה שתחזיר אותה למיטה שלנו רק שנעמוד איתה שהיא בוכה אסור לשבת עד שהיא נירגעת ואז שוב אי אפשר להרדים אותה פשוט סיוט אחד גדול אני מיואש אין לנו חיים והילדה צורחת כאילו היא סובלת מכאבים של משהו אבל אני ידועת שאין לה כלום כי הרופא בדק אותה.
מה עושים \?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הודעה לפורום אחר
סמדר ריינר29/04/2010לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=268 id=link]הורים לתינוקות, הורים לפעוטות[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)