מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התקף זעםנורית29/04/2010
שלום רב
בתי בת 16+ בשנה האחרונה היא נורא עצבנית אין כוח להקשיב לאף אחד במיוחד לא מבני הבית.
חוסר סבלנות מוגזם עד שהיא אומרת לנו גם אם שאלנו סתם מה שלומה די תעזבו אותי.
לפני מס' ימים הציק לה ילד בן כיתתה קילל אותה ולא הרפה, כמובן שהיא החזירה לו
ואף ניסתה להרביץ לו, כאשר לא הצליחה להגיע אליו והוא המשיך להקניט אותה
היא נכנסה להתקף עצבים, היא זרקה כיסא, שפכה עליו מים מכוס, ולדעתי אם היתה מצליחה להגיע אליו אני לא רוצה לחשוב מה יכלה לעשות לו.
המורים הרגיעו אותה וסיפרו לי שהיא ממש נכנסה להיסטריה ורעדה עד שלא יכלה לשבת.
יש לציין כי הילדה ילדה מאוד יפה ומאוד חרוצה בלימודים היא אף עובדת במקום קבוע ואם היא לא עצבנית אפשר לפתח שיחה טובה מאוד, מקובלת ומחוזרת אך מבחירה אין לה חבר.
מאוד אחראית וחכמה לא נגררת ועם דעה חזקה משלה.
תעזרו לי מה עושים עם התקפי הזעם האלו והאם זה נורמאלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקף זעם
סמדר ריינר29/04/2010שולום נורית,
מדבור בילדה גדולה ודעתנית, לכן כל דבר שאייעץ לכם צריך להיות מרצונה. השאלה היא האם הבעיה מפריעה לה? אם זה מפריע לה, ויש לה מוטיבציה לפתור את זה, אז אפשר לתת לה לתרגל שיטות הרפייה והרגעה שונות. אחרי שהיא תהיה יותר מיומנת בלהרגיע את עצמה גופנית, ניתן יהיה לחשוב איתה איך לפרש סיטואציות בצורה מתונה יותר ולהגיב בפרופורציה. אם אתם לא מצליחים בבית אפשר לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי בשילוב ביופידבק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)