טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום יש לי ילדה בת 6 שלא אוכלת כלום לא בבית הספר ולא בבית הארוחות היומיות שלה מסתכמות במנת פרי (לעיתים רחוקות) ופרוסת לחם אחת ללא כלום ולפעמים חטיף אני אובדת עצות אני מנסה לגוון ולהכין לה גם לביהה"ס וגם לצהריים מה שהיא מבקשת אך לבסוף היא מסרבת לאכול בתירוצים שונים (לא טעים , כואבת לי הבטן, כואבת לי השן המתנדנדת וכו') אנא עזרי לי אני מנסה למצוא מישהו שמתמחה בהפרעות אכילה לילדים ואני מתגוררת בדרום (אזור באר שבע) מחכה לתשובתך מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום מאיה אני לא מכירה את איזור הדרום, אבל בהחלט להמשיך לחפש מישהו שיעזור לכם עם הקושי. התנהגותה של ביתך אינה תואמת את הגיל ומעידה על קושי מסויים בעולמה הפנימי ויחד עם איש מקצוע יהיה ניתן להבין את מקור הבעייה ולמצוא דרכים להתמודדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד