היתאהבות של הילד שלי בן 9

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• היתאהבות של הילד שלי בן 9
    אושרית
    29/04/2010

יש לי ילד 9 והוא הילד הבכור בבית . לפני חודש עברנו דירה ליד משפחה שיש שם ילדה בת 11 שהיתחילה את הקשר עם הילד שלי , וכך לאט לאט הם היתחילו לדבר בפייספבוק ואנחנו כהורים , רואים אחרי שהוא נרדם על מה הם מדברים במחשב . ושם גילנו שהיא מדברת איתו על נשיקות וכל מיני לבבות למינהם,בקיצור היא הוציאה אותו מהאיפוס . ממש אנחנו מרגישים שהוא לא שם לב לנעשה סביבו . גם בבית. ולפני יומיים היא הודיעה לו שהיא רוצה שהקשר יפסק ולא מתאים לה כל היחסים בינהם. והבן שלי ניראה כבר יומיים מאוד מבולבל והיום ראיתי אותו רוכב על האופניים אחריה והיא לא מתיחסת אליו. ואני מרגישה שאין לי דרך להגיע ללב שלו ולהגיד לו שזה קורה. הבעיה שלי היא שזה נראה לי קצת מוקדם להיתעסקות בבנות. מה אפשר לעשות . איך לדבר איתו? והאם יש דרך למנוע את זה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היתאהבות של הילד שלי בן 9

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התאהבות של ילד בן 9

סמדר ריינר
    29/04/2010

שלום אושרית,
    אין דרך למנוע מהילדים שלנו את החיים ואת הכאבים הכרוכים בהם. זה עניין פרטי שלו, הוא לא שיתף אתכם ואתם לא יכולים להתערב לו.
    הדבר היחיד שכן אפשר לעשות לדעתי, הוא שאביו יישב איתו לשיחת "גברים" וידבר איתו באופן כללי, לא בהכרח בהקשר של הילדה הזו, על כך שהוא ילד גדול, שעוד מעט הוא יתבגר, ובטח יתעניין בבנות, וחשוב לו שהוא יידע שאם הוא רוצה הוא יכול לבוא ולהתייעץ בעניינים האלה, ושזה יכול להיות מאוד כיף אבל גם לפעמים פוגע ומבלבל ואלה דברים שקורים לכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו