קושי בדחיית סיפוק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי בדחיית סיפוק
    רוית
    30/04/2010

שלום רב,
    הננו הורים ל3 ילדים. יש לנו בעיה עם ילד הסנדוויץ. בן 11 עם קושי מאוד גדול בדחיית סיפוק .
    הוא מעוניין לקבל מיד ועכשיו את הדבר, אינו מקבל מרות. מסרב להבין שלא מסכימים לו דבר כזה או אחר. היינו בטיפול פסיכולוגי פרטי אך לצערנו לא יכלנו להמשיך מפאת עלויות.
    ניסינו להבין את האירועים המטרימים ואת מוקדי הקושי שגורמים לו "להתפוצץ" ולהגיב בצורה שהוא מצטער עליה בדיעבד. אותו רגע הוא לא מסוגל להשתלט על עצמו והוא מגיב מילולית בלזרוק משפטים קשים באוויר , תגובותיו הפיזיות הן בטריקת דלתות, מכה על השולחן , בועט וכו'.
    כיצד להתנהג במצבים מסוג זה? וכיצד ניתן להגיע לרשימת פסיכולוגים ילדים(כולל כתובות) העובדים עם הכללית ?
    חשוב לי לציין שמדובר בילד כריזמטי מאוד ותלמיד טוב בלימודים.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי בדחיית סיפוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי בדחיית סיפוק

סמדר ריינר
    30/04/2010

שלום רוית,
    את מציינת שניסיתם להבין את האירועים המטרימים להתפרצות, אך לא מציינת מה הבנתם? אם הבנתם את האירועים, לפי זה נכון לתת לו כלים במקרים כאלה.
    אחרי שקורית ההתפרצות, צריך לתת לו להירגע ואחר כך לחשוב איתו ביחד על מה שקרה ועיך אפשר לנהוג אחרת. מאחר ולא ציינת יותר פרטים קשה לי לייעץ לך בצורה יותר מפורטת.
    רשימת המטפלים שעובדים עם הכללית נמצאת באתר של הכללית תחת הלשונית של כללית משלים נדמה לי שילד בן 11 הוא עדיין בתעריף של התפתחות הילד ואתם יכוים לחפש תחת הלשונית של התפתחות הילד בתוך כללית משלים. רצוי כמובן לברר יותר ספציפית בקופה עצמה, ייתכן שאני מטעה אותכם.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו