מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בכי רבליהי01/05/2010
שלום רב, בתי התאומה, בת ה 3.4 רוב הזמן בוכה. כשמשהו לא מתנהל כרצונה היא בוכה. יש ימים שנראה כאילו היא בוכה לשם הבכי ושום דבר לא ירצה אותה. בדרך כלל אנוחנו מתרצים התנהגות זו ב"הילדה עייפה" אך אני לא בטוחה שכך הדבר.
אני מוצאת עצמי מבולבלת ולא יודעת באיזו גישה והתנהלות לנקוט.
כשהיא בוכה אנחנו משתדלים להתעלם או לבקש ממנה לבכות בצד. היתה תקופה שניסינו לתת פרס על כל אחר צהריים שעובר ללא בכי.
גם ניסינו את הדרך בה כל פעם שהיא בוכה אנחנו מנסים לתת לה מענה אך התחושה היא שאין זה בכי אמיתי אלא רק דרך להפעיל אותנו במיוחד אותי.
הבכי שלה יכול להמשך זמן רב ואין מנוס מלהרגיש שמשהו שאני עושה אינו נכון. אשמח לדעת מה דעתכם בנושא ואולי לקבל הפניות למאמרים או אנשי מקצוע אם יש צורך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכי רב
סמדר ריינר01/05/2010שלום ליהי,
ייתכן שהבכי הוא הדרך היחידה שלה לקחת מקום, במיוחד שיש תחרות רבה שכן יש לה אחות תאומה.
כאן נשאלת השאלה האם אתם נותנים לה התייחסות יזומה גם סביב תכונות והתנהגויות אחרות שלה, לא רק הבכי, או בכלל, התייחסות בלתי מותנית רק בגלל שהיא קיימת:-)
כדאי לנסות לתת לה זמנים קבועים של התייחסות בנפרד עם האחד ההורים, לשחק איתה, לשים לב לייחודיות שלה, לטפח אותה וכו'. כך שהיא תרגיש שיש לה מקום ורואים אותה לא רק בזכות הבכי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)