הוצאת ילד מהגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הוצאת ילד מהגן
    אילנית
    01/05/2010

אני רושמת שוב את שאלתי לנושא האם להוציא ילד מהגן לאחר משבר העברתו לכיתת בוגרים
    הילד כמעט שנה בגן ומסרב ללכת, יש לציין שבכיתת הקטנים אהב ללכת לגן ואהב מאוד את המטפלת , בכיתה יש 38 ילדים ויש משמעת , יכול להיות בשל היותו ילד רגיש מרגיש לבד ולא נהנה
    אני מרגישה שאני שולחת אותו למקום שהוא מרגיש לבד . האם להוציאו מהגן ולחפש גן לשנה
    הבאה עם כיתה יותר קטנה ופחות משמעת...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוצאת ילד מהגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אילנה היקרה

מצדה
    02/05/2010

אני לא יודעת למה לא עונים כאן לכל ההודעות אבל הרשי לי לייעץ לך תמיד לנסות לשים את הבן שלך בכיתה עם כמה שפחות ילדים ובמקום פחות "מסחרי" וכזה שיתן יותר תחושה חמה ומשפחתית.

חוץ מזה שאני מאמינה שאת לא הוזה ואת צריכה להיות קשורה לאינטואיציות שלך שמאוד מפותחות גם כאשה וגם כאמא.

אם הילד מסרב ללכת לגן וקודם זה לא היה כנראה משהו שם לא טוב לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הוצאת ילד מהגן

ליאת גרוס
    03/05/2010

שלום אילנית
    לא רשמת מהו גיל הילד וזה חסר. יחד עם זאת 38 ילדים זה הרבה מידי בכל גיל גן. בנוסף שנה זה הרבה זמן להסתגלות. אולי השנה אפשר כבר לחכות ולא לגרום לו מעבר נוסף אך אם ההשתלבות אינה עולה יפה כדאי לבדוק גן אחר בשנה הקרובה. אם גם שם תהיה בעיה, כדאי ביחד עם הגננת למצוא דרך לגייס אותו.
    שאלה נוספת: האם גם כאשר הוא בגן הוא סובל או שאחרי שאת הולכת משתלב יפה? אם הכל בסדר אחרי לכתך סימן שהבעיה קשורה למסר שרוצה להעביר לך ולא בהכרח למציאות. חישבי על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעבר גן

נעמה סבג שמש
    03/05/2010

אילנית שלום,

אם ילד לא רוצה ללכת לגן כבר כמעט שנה, לא הייתי ממתינה לרגע ובוודאי שהייתי מחפשת לו מסגרת אחרת.
    יכול להיות שזה גן מצויין, אבל לא עונה על צרכיו של בנך.

ובלי שום קשר, אני אישית מעדיפה מסגרות קטנות יותר עם צוות גדול יותר כדי שיוכלו לתת יחס אישי ככל הניתן לכל ילד.

נ.ב- לעתים מתפספסות שאלות וזה לא נעשה בזדון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על ההתייחסות

אילנית
    04/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו