מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הוצאת ילד מהגןאילנית01/05/2010
אני רושמת שוב את שאלתי לנושא האם להוציא ילד מהגן לאחר משבר העברתו לכיתת בוגרים
הילד כמעט שנה בגן ומסרב ללכת, יש לציין שבכיתת הקטנים אהב ללכת לגן ואהב מאוד את המטפלת , בכיתה יש 38 ילדים ויש משמעת , יכול להיות בשל היותו ילד רגיש מרגיש לבד ולא נהנה
אני מרגישה שאני שולחת אותו למקום שהוא מרגיש לבד . האם להוציאו מהגן ולחפש גן לשנה
הבאה עם כיתה יותר קטנה ופחות משמעת...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילנה היקרה
מצדה02/05/2010אני לא יודעת למה לא עונים כאן לכל ההודעות אבל הרשי לי לייעץ לך תמיד לנסות לשים את הבן שלך בכיתה עם כמה שפחות ילדים ובמקום פחות "מסחרי" וכזה שיתן יותר תחושה חמה ומשפחתית.
חוץ מזה שאני מאמינה שאת לא הוזה ואת צריכה להיות קשורה לאינטואיציות שלך שמאוד מפותחות גם כאשה וגם כאמא.
אם הילד מסרב ללכת לגן וקודם זה לא היה כנראה משהו שם לא טוב לו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוצאת ילד מהגן
ליאת גרוס03/05/2010שלום אילנית
לא רשמת מהו גיל הילד וזה חסר. יחד עם זאת 38 ילדים זה הרבה מידי בכל גיל גן. בנוסף שנה זה הרבה זמן להסתגלות. אולי השנה אפשר כבר לחכות ולא לגרום לו מעבר נוסף אך אם ההשתלבות אינה עולה יפה כדאי לבדוק גן אחר בשנה הקרובה. אם גם שם תהיה בעיה, כדאי ביחד עם הגננת למצוא דרך לגייס אותו.
שאלה נוספת: האם גם כאשר הוא בגן הוא סובל או שאחרי שאת הולכת משתלב יפה? אם הכל בסדר אחרי לכתך סימן שהבעיה קשורה למסר שרוצה להעביר לך ולא בהכרח למציאות. חישבי על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעבר גן
נעמה סבג שמש03/05/2010אילנית שלום,
אם ילד לא רוצה ללכת לגן כבר כמעט שנה, לא הייתי ממתינה לרגע ובוודאי שהייתי מחפשת לו מסגרת אחרת.
יכול להיות שזה גן מצויין, אבל לא עונה על צרכיו של בנך.
ובלי שום קשר, אני אישית מעדיפה מסגרות קטנות יותר עם צוות גדול יותר כדי שיוכלו לתת יחס אישי ככל הניתן לכל ילד.
נ.ב- לעתים מתפספסות שאלות וזה לא נעשה בזדון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההתייחסות
אילנית04/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)