טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לשתף אותך במקרה שקרה בלג בעומר במדורה במהלך המשחקים של בני עבר ילד לדעתי שהיה בן שבע הילד היה שמן והבן שלי בלי שום בושה אמר לידל הזה אתה שמן דובון אני באותו רגע לא ידעתי מה לעשות ואך להגיב היייתי מאד נבוכה וביקשתי מהבן שלי לבקש סליחה מהילד לאחר שבני ביקש סליחה הוא החל לבכות בכי קורע לב וביקש שנלך הביתה כמובן שלקחתי אותו והלכנו הביתה אך לדעתך עלי לנהוג במקרה זה ואך להגיב באם מקרים אלו יחזרו על עצמם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום סי, בסך הכל נהגת נכון. אפשר אולי לקחת את בנך הצידה, במקרה כזה, לשאול אותו מה הוא חושב שאותה ילד הרגיש, איך הו א היה מרגיש אם היו אומרים ו דבר כזה, ולהציע לו לבקש סליחה. אינ לא יודעת למה בנך כל כך בכה, אוי בגלל שביישת אותו ליד החברים שלו, אולי כי כעסת נורא. אם כן אז הכעס מיותר. חשובה השיחה סביב העניין והתובנה של הילד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד