מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התפרציות זעם ילד בין 13אבי03/05/2010
הילד שלי נמצא בטיפול אצל פסיכוטרפיסט אתמול הילד הגיע למצב התפרצות בגלל שלא קיבל 2 יח שוקלד בשבת ואחיו כן. אמא שלו הסבירה לו שזה לא בכוונה וכשיהי הי קבל .וגם שלא ישקח שהוא קיבל גלידה בשבת ואחיו לו. נסינו להסביר לו ולעצב את הגבולות והוא הגיע להתפרציות זעם דבר שהיה לפני מספר חודשים והנושא חוזר כל תקופה מסוימת .ילד שכל הזמן במחשב ולא ניתן לנתק אותו מהמחשב ילד עם יכולת מונפלציה גבוהה לא מכין שעורים אך שהוא סורד בבה"ס ולא אלים בבית הספר לפעמים בעיות משמעת ודיבור יתר.. בעימותים מסוג זה לפעמים מאיים להתאבד.הזמנו לו שוטר פעם שעברה היות והגיע לאלימות בשבירת דלתות וחפצים וכאשר זה קורה הוא נכנס למעין טרנס ולא עונה ולא מדבר רק בוכה ומרביץ מכה אותי בזרוע ולא מפסיק כאילו ללא מודעות אתמול אמרתי לו שאני לא רוצה לדבר איתו אם זה כך מצד אחד מכה אותי ומצד שני לא רוצה לתת לי ללכת ברגע שהשתחררתי מימנו אז אמר איזה חרה אתה והסתלק לחדר בבכי מצב זה לוקח כ 2 עד 3 שעות.
עם רטלין לא הלך התלונן על דפקות לחץ גם במינון 10 מילגרם עכשיו אנו סוברים אולי מדכאון אבל אך לשכנע שיקח כדור ואם זו בכלל הבעיה
בתודה אבא מודאג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפרצויות זעם
סמדר ריינר03/05/2010שלום אבי,
אתה מציין שאתם נמצאים בטיפול, נראה לי לא נכון ולא מקצועי לייעץ לכם מהצד כשיש מטפל שמעורה במקרה הרבה יותר ממני. אם אתם מרגישים שהטיפול לא עוזר או שאתם צריכים יותר כלים כדי להתמודד, הדבר הנכון הוא לפנות לפסיכותרפיסט שמטפל בילד ולדבר איתו על כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)