ילד בן 3 חשוף לגירושים מכוערים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3 חשוף לגירושים מכוערים
    שי
    04/05/2010

אני לא יודעת מה לעשות!!! אני בהליכי גירושין ובכל פעם שבני מבקר את אביו הוא חוזר הביתה מלא ב"ברכות "שמשפחת האב טרחה למלא את ראשו הקטן,לדוגמא:אמא מטורללת,אמא מבזבזת את הכסף של אבא וכו' דברים אלו מוציאים אותי מדעתי בעיקר בגלל שאני אינני נוהגת כך..וחושבת על טובת היד,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן 3

סמדר ריינר
    05/05/2010

שלום שי,
    זה אכן מצב קשה ואת עומדת כאן חסרת אונים. הדבר היחיד שניתן לעשות כרגע הוא לנסות פחות להתרגש מזה. בעלך מנסה להציק לך דרכו, אם תגיבי, הוא יבין שהוא הצליח, ודרך זה הוא ימשיך איתך את הקשר בצורה לא נעימה כי מאוד קשה לו להיפרד (אפילו אם הוא יזם את זה) והוא שולח לך "דרישת שלום" מעצבנת כזו. אכן זה פוגע בילד. הדבר היחיד שאת יכולה לעשות כדי להקטין את הפגיעה בילד, הו אלא להתמוטט מזה, לא להתרגש מזה, הילד זקוק לך חזקה, אובייקטיבית, ונייטרלית ככל הניתן. את יכולה להגיד לו שכרגע אבא כועס ולכן הוא אומר כל מיני דברים. זה גם לא משנה דרך אגב אם את נוהגת כך או לא, זה לא דברים שאומרים לילד, נראה שאת נפגעת אישית מהאב וחוששת שהוא באמת עלול לפגוע בדימוי שלך בעיני הילד. את שוכחת שהילד רוב הזמן איתך, תלוי בך וקשור אלייך וגם אם הוא קצת מאמין לפעמים לאבא שלו, את מרכז עולמו, ולא כל כך מהר מערערים את זה.
    תשתדלי ככל יכולתך לא להיגרר למלחמה, ואז יש סיכוי גבוה שהיא תדעך מעליה אם לא יהיו לו פרטנרים להילחם בהם והוא יראה שאת אדישה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו