מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ילד בן 3 חשוף לגירושים מכועריםשי04/05/2010
אני לא יודעת מה לעשות!!! אני בהליכי גירושין ובכל פעם שבני מבקר את אביו הוא חוזר הביתה מלא ב"ברכות "שמשפחת האב טרחה למלא את ראשו הקטן,לדוגמא:אמא מטורללת,אמא מבזבזת את הכסף של אבא וכו' דברים אלו מוציאים אותי מדעתי בעיקר בגלל שאני אינני נוהגת כך..וחושבת על טובת היד,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילד בן 3
סמדר ריינר05/05/2010שלום שי,
זה אכן מצב קשה ואת עומדת כאן חסרת אונים. הדבר היחיד שניתן לעשות כרגע הוא לנסות פחות להתרגש מזה. בעלך מנסה להציק לך דרכו, אם תגיבי, הוא יבין שהוא הצליח, ודרך זה הוא ימשיך איתך את הקשר בצורה לא נעימה כי מאוד קשה לו להיפרד (אפילו אם הוא יזם את זה) והוא שולח לך "דרישת שלום" מעצבנת כזו. אכן זה פוגע בילד. הדבר היחיד שאת יכולה לעשות כדי להקטין את הפגיעה בילד, הו אלא להתמוטט מזה, לא להתרגש מזה, הילד זקוק לך חזקה, אובייקטיבית, ונייטרלית ככל הניתן. את יכולה להגיד לו שכרגע אבא כועס ולכן הוא אומר כל מיני דברים. זה גם לא משנה דרך אגב אם את נוהגת כך או לא, זה לא דברים שאומרים לילד, נראה שאת נפגעת אישית מהאב וחוששת שהוא באמת עלול לפגוע בדימוי שלך בעיני הילד. את שוכחת שהילד רוב הזמן איתך, תלוי בך וקשור אלייך וגם אם הוא קצת מאמין לפעמים לאבא שלו, את מרכז עולמו, ולא כל כך מהר מערערים את זה.
תשתדלי ככל יכולתך לא להיגרר למלחמה, ואז יש סיכוי גבוה שהיא תדעך מעליה אם לא יהיו לו פרטנרים להילחם בהם והוא יראה שאת אדישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)