מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד מלעשות קקי בשרותיםלאה05/05/2010
בתי בת שנתיים ושלושה חודשים.הראתה סימני גמילה זמן רב,(בעקבות אחותה הגדולה,רצתה לעשות פיפי +קקי בשרותים),אני הייתי סקפטית,אך הגננת עודדה אותי לאחר חופשת הפסח לנסות.ואכן היא עושה פיפי רק בשרותים,היא אינה אומרת שהיא צריכה אך בגן לוקחים אותם בזמנים קבועים ועד אז כנראה מתאפקת.בבית,היא מחזיקה את ה"אזור" וכך אני יודעת שהיא רוצה.עם קקי הסיפור אחר לגמרי ,יש לה פחד מלעשות קקי .ניסינו לשים לה חיתול וגם סיר-זה לא עוזר!היא מפחדת מעצם העשייה וזה מלווה בבכי היסטרי,עד שכבר אינה מסוגלת ואז עושה בשרותים אבל בבכי מטורף.הגננת חושבת שאני צריכה להחזיר לה את החיתול,מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתח סביב הגמילה
ד''ר שירי שדה שרביט05/05/2010לאה שלום,
את מתארת בעיה נפוצה שמתרחשת בעת תהליך הגמילה. ראי תשובות בעמוד ה"שאלות נפוצות", וכמו כן ראי תשובה לשאלה דומה בעמוד הזה. חשוב "לשחרר" את המתח המשפחתי הכרוך בנושא הגמילה, כדי לאפשר לילדה יחס יותר ענייני ופחות מתוח לגבי העניין.
בהצלחה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בלחץ
לאה05/05/2010שירי שלום,
תודה על תשובתך,אך חשוב לציין שנושא הגמילה הגיע ממנה ואני דווקא לא הייתי בעד. את הבכורה שלי גמלתי ללא בעיות בגיל 3 ,כך שלא היה אכפת לי מתי תגמל(מבחינתי שגם תתחתן עם חיתול).
לכן אין לחץ מבחינתנו ,בכלל! אשמח לעזרה
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)