הודעה לסמדר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הודעה לסמדר
    סמייל
    05/05/2010

בעבר התייעצתי איתך לגבי בתי והמלצת על יעוץ השאלה איפה באיזור מודעין אפשר לקבל יעוץ לגבי התנהגות של בתי (דרך קו"פח ההמתנה מאוד ארוכה)

בנוסף כל יום בשבוע האחרון שאני מגיע איתה לגן היא בוכה אמא אמא ואומרת שהיא מתגעגעת אלי (במשך כל היום בגן התנהגות רגילה כיאלו לא היה כלום)

חשוב לציין שלפני כשבוע אחרנו לקחת אותה מהגן ביום שישי והיא נשארה עם הגננת באוטו והגננת השמיעה לה מוזיקה באותו יום לא היה כלום טאבל היו הרבה התפרצויות אחרי זה
    חשוב לציי שנולדה לה אחות בת ארבעה חודשים

מה אני אמורה להגיד לה שהיא אומרת שהיא מתגעגעת???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הודעה לסמדר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה לסמייל

סמדר ריינר
    05/05/2010

שלום לך,
    לגבי הייעוץ - לא ציינת לאיזו קופת חולים את שייכת. לכל קופות החולים יש מטפלים בהסדר שאפשר להתקבל אצלם בתשלום מסובסד, ושם בדרך כלל אין תור המתנה. אם את בכללית אז זה דרך כללית מושלם/התפתחות הילד ואם במכבי אז זה דרך הביטוח הרגיל, ורשימות המטפלים שבהסדר מפורסמות באתר האינטרנט של הקופה ואפשר לפנות אליהם ישירות. אם את בלאומית או במאוחדת צריך לברר בקופה עצמה אבל זה קיים גם שם.
    אם את מעוניינת, את יכולה לברר גם במרפאה של משרד הבריאות במודיעין, שם הטיפול הוא בחינם אבל ייתכן שגם שם יש תור המתנה . טלפון: 08-9726182.
    כמובן שאם יש באפשרותכם לפנות לטיפול פרטי - זה יותר יקר אבל אין תור המתנה לרוב. אתם יכולים לבקש המלצות ממכרים באיזור או מהגננת.
    לגבי האירוע שאיחרתם לקחת אותה, נראה לי שנכון לדבר איתה עליו, להגיד שהיא בטח לא הבינה מה קרה, אולי פחדה והיה לה לא נעים, היא בטח רצתה כמו כל הילדים ללכת לאבא ואמא ולא הבינה למה היא נשארת יותר, ואתם מצטערים שזה קרה, אם ניתן לפרט מה קרה אתם יכולים לעשות זאת, ולהבטיח לה שתמיד תשתדלו לקחת אותה בזמן.
    אם היא בוכה בכניסה גן ואחר כך זה עובר לה זה כנראה קשור לקשר איתך ולא בהכרח נובע ממצוקה אמיתית. חשוב לא לעשות מזה עניין כי זה מלבה את התופעה ומחזק אותה. עם זאת ייתכן שמשום מה הילדה חוששת כשאתם לא איתה אתם שוכחים אותה לגמרי, ולראיה איחרתם לקחת אותה. לכן, אם היא אומרת שהיא מתגעגעת תגידי לה שקצת מתגעגעים ובסוף היום נפגשים שוב, ואת תחשבי עליה במשך היום גם. אפשר אולי לתת לה חפץ מעבר כלשהו מהבית לגן כדי שיסמל את ההמשכיות ורצף, אולי משהו ששייך לך, למשל מחזיק מפתחות, או סיכת ראש יפה ולבקש ממנה שתשמור לך על זה עד שתיפגשו שוב וכך תחשבו אחת על השניה במהלך היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה סמדר התשובות שלך

סמייל
    06/05/2010

תמיד מחזקות אותי דרך אגב אני במאוחדת אבל ההמתנה היא ארוכה מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה:-)

סמדר ריינר
    06/05/2010

שלום סמייל,
    אני שמחה לעזור, תנסי לפנות למרפאה במודיעין או שתשקלו טיפול פרטי, אם יש לכם אפשרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפקידו של האב

פנינית
    06/05/2010

ועוד משהו, הרבה הרבה יותר חשוב: קשה לי שלא להתייחס לנושא "האב הנערץ". מבלי להיכנס לפרטים מאוד ספציפיים, כמה את חושבת שזה פקטור בגרימת או העצמת הבעיה? האם ייתכן שיש כאן מערכת התנהגויות בלתי מודעת שלו שמנציחה את המצב?מיותר אפילו לציין, שמצב בלתי שוויוני זה בהתייחסות הילד אלינו מכניס המון מתחים במערכת הזוגית וכעסים רבים שלי על בן זוגי, שלא נותן לי מספיק "מקום" כאמא ומאפשר לי אוטונומיה הורית.

שוב הרבה תודה לך וממתינה להתייחסותך.

פנינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו