מוצץ-לא רוצה להגמל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מוצץ-לא רוצה להגמל
    דני
    05/05/2010

בי בן 4.5, לא מוכן בשום פנים ואופן להגמל ממוצץ, אנחנו מגבילים אותו מאוד על שימוש במוצץ (והוא די משתף פעולה),רק כשהוא נכנס למיטה לישון הוא יכול לקחת את המוצצים (2), נרדם די מהר ואני מוציאה לו את המוצץ מהפה ומניחה אותם לידו כך שבלילה אם הוא מתעורר הוא מוצא אותם (אחרת הוא מעיר אותי), בבוקר הוא מכניס אותם מיד לתיק ולא מוציא אותם מהתיק עד הלילה כשהוא הולך לישון. כעקרון, הוא מעט מאוד זמן עם מוצץ, אבל לא מוכן להפרד סופית, אנחנו מדברים איתו על זה, אבל עדיין לא מוכן.
    שאלה נוספת, מוצץ אחד קרוע לגמרי (אותו אינו מכניס לפה, רק משחק ביד) והשני גם מתחיל להקרע, האם להחליף לו מוצץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מוצץ-לא רוצה להגמל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מוצץ -לא רוצה להיגמל

סמדר ריינר
    05/05/2010

שלום דני,
    אם הוא לא מבקש להחליף לו מוצץ, אל תציעו את זה. תנו להיפרד בקצב שלו, אל תלחצו.
    הוא למעשה כבר נגמל אבל זקוק לביטחון שבעצם קיום האופציה להשתמש במוצץ, זה תהליך חשוב וטוב שהוא נעשה באופן הדרגתי, אל תפריעו לזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, המשך לשאלה ברשותך....

דני
    06/05/2010

תודה על תשובתך, מהיכרותי את הילד אני מאמינה שזה חייב לבוא ממנו, אחרת נכנס איתו למאבק וזה יכול רק לעכב את הפרידה הסופית, אבל בינתיים הוא עם מוצצים קרועים וזה יכול להיות די מסוכן, מה לעשות? לא להחליף לו לפחות אחד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה תשובתכם,תודה

דני
    06/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    06/05/2010

שלום דני,
    אני מבינה שאת המוצץ הקרוע הוא לא לוקח לפה. אז אולי זה לא כל כך מסוכן. או שאפשר להסיר את החלק הקרוע ולהשאיר רק את הטבעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו