טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי ילדה בת שנתיים וחודשיים, לפני כ-3 חודשים ילדתי בת נוספת. בהתחלה היא הייתה בסדר לאחרונה היא בוכה המון (גם בגן) אני לא בטוחה שזה קשור להולדת אחותה אבל זה מצב מאד לא נעים, היא בוכה הרבה בגן, בוכה על כל דבר קטן שקורה, בוכה באוכל, במקלחת בקיצור מאד רגישה. אני לא רוצה להתעלם מהבכי שלה ורוצה לגרום לה להרגיש יותר טוב, מה אפשר לעשות?
תודה על העזרה איילת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום איילת, ייתכן שזה אכן קשור להולדת אחותה, הילדה פשוט מרגישה יותר לבד כפי הנראה כיוון שהפניות אליה מצידכם ירדה, ואין לה דרך לבטא את זה מלבד הכי. כדאי לנסות ולבדוק דרכים לייחד לה יותר זמנים לבד איתכם. אם יש אפשרות לגייס עזרה, אם מהמשפחה המורחבת או קניית עזרה בכסף (בייביסיטר) כך שאחרי הבתך חוזרת מהגן מישהו יהיה למשך שעה שעתיים עם התינוקת ואת תוכלי להקדיש לילדה זמן לבד, ובכלל לנסות ולהקדיש תשומת לב ויחס בכל מיני נקודות במהך היום שאולי היא מרגישה בודדה ולא אסופה בהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד