הקאות בעקבות בכי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הקאות בעקבות בכי
    מיכל
    05/05/2010

שלום, יש לי ילד בן שנתיים וארבעה חודשים, לא מוכן ללכת לישון לבד במיטה אלא אם אני יושבת לידו ומלטפת אותו (תמיד מבקש אני אלטף אותו וזה יכול להימשך שעה ויותר) לא מוכן להשאר לישון לבד כאשר אני עוזבת אותו הוא בוכה וצורח ותוך כדי מקיא . יש לציין שכמעט כל ערב הוא עובר למיטה שלי בלילה ולא מוכן לחזור לישון במיטה שלו, נמשך מאז שהוא נולד והתחיל להבין חשוב לציין שעד גיל שנתיים היה ישן לידי מטעמי נוחות ואני כבר כמה חודשים מנסה שישן בחדרו במיטה שלו
    1. איך אפשר לעזור לו לישון במיטה שלו?
    2. איך אפשר להסביר לו שיפסיק להקיא? האם התופעה מוכר?
    3. איך אפשר לעזור לי :) אני בחוסר שינה לא נורמלי

חשוב לציין שהילד הולך לישון מאוחר לא מוכן לישון מוקדם וההתעסקות איתו משעה 20.30 עד 22.30 - 23.00 בלילה
    כמו כן הוא נמצא בחדר עם עוד 2 אחים גדולים בני 10 ואין לי חדר נוסף.

תודה מראש אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הקאות בעקבות בכי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי בדיוק את אותה הבעיה

אמאל'ה
    04/07/2010

בן 3 וחודשיים , תיארת את בעיתי בדיוק מושלם...

חבל שלא ענו לך , זה יכל לעזור לי מאוד!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקאות בעקבות בכי

סמדר ריינר
    04/07/2010

שלום מיכל,
    לא ציינת אם את אם חד הורית. אם לא - היכן האבא בכל הסיפור, האם הוא יכול לעזור לך?
    את לא אמורה להסביר לו לא להקיא, ההקאות נועדו להשפיע עלייך, ככל שתהיי יותר חזקה ולא תתרשמי מהן הן יפחתו. הוא כנראה שם לב שזה עובד עלייך ואין לו כרגע אינטרס להפסיק.
    לא נכון לדעתי להמשיך ולאפשר לו לישון איתך במיטה, ומאחר ובלאו הכי את לא ישנה, כדאי שתקדישי כמה ללילות קשים להעברתו באופן עיקבי חזרה למיטה שלו כל פעם שהוא עובר, גם אם לא תישני כל הלילה, גם אם תצטרכי לקחת כמה ימי חופשה מהעבודה. הילד קובע כאן יותר מדי דברים וזה לא בריא עבורו. את חייבת להיות חזקה ועיקבית, ולא להתרשם מהדרמה.
    כשתסדרי את עניין השינה ולא תתרשמי מההקאות תתחיל רגיעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו