מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בן 7 חודשים - שאלהמיכל05/05/2010
שלום,
בעלי ואני החלטנו להפסיק את נתינת הבקבוק בשעות הלילה, התהליך לקח כמה ימים (ממש מעטים, הופתעתי מהמהירות), והמתוק שלי כבר לא אוכל בין 00 ל 6 בבוקר. הבעיה שהוא עדיין מתעורר ב4:30 השעה בה קם לאכול. אולי יש לכם עצות כיצד ניתן לשנות הרגל זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת לקבל תשובה
מיכל06/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל עצה
מיכל07/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח לקבל עצה
מיכל07/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות נוספות
מיכל09/05/2010בשלושה ימים אחרונים בנוסף ליקיצה בסביבות 4:30 הוא מתעורר ב2 עד 3 ופשוט מיילל, בוכה. נרגע בידיים אך כשמחזירים אותו למיטה או יושבים הוא מתחיל שוב. ולכן אחרי הרבה ניסיונות של הרגעה מושם בעגלה שם ישן מעולה (ולכן לא נראה לי שמדובר ברעב).
מה יכול לגרום לו באמצע הלילה להתעורר ככה ולבכות ולא להסכים לחזור למיטה? האם זה שהוא נרדם בעגלה יכול לגרום לכך שיתרגל לישון שם ולא במיטה? מה אפשר לעשות? זה די מתיש בשבילו וכמובן בשבילנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינת תינוק
נעמה סבג שמש09/05/2010מיכל,
ברור שאם תשימו אותו בכל פעם בעגלה, יתרגל לישון שם.
אני ממליצנ להאכילו בין 23:00-24:30 ושוב בשעה 5:00.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה הופך להיות סיוט
מיכל10/05/2010כבר לילה רביעי שאנחנו פשוט לא ישנים, הקטן מתעורר כל הזמן ובוכה, ניסינו לתת לו אוכל (מטרנה)לא רצה לאכול, נתנו לו לשתות מים- שיתף פעולה, נרגע קצת אך התחיל לבכות שוב די מהר, אין חום, בשלב זה גם אין סימן לשיניים לכן לא ברור מה הבעיה.
נרגע רק בידיים ובעמידה, לא מוכן לשכב לצידי כשאני מלטפת אותו, לא מוכן שאשב, רק בעמידה.
אני רוצה לעזור לו ולא יודעת איך. העמידה הממושכת מעייפת במיוחד שמדובר בכמה לילות ללא שינה.
מבקשת התייחסותכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאכלה לילית
נעמה סבג שמש09/05/2010מיכל היי,
אם הוא מתעורר באותה שעה באופן קבוע, 20-30 דק' קודם, לטפי אותו כדי שיחווה סוג של עירות. סיכוי רב שלאחר מס' ימים כאלה, לא יקום שוב באותה השעה.
עם זאת, אציין, שבשעה 5:00 זה נחשב בקר בגיל זה ואיני רואה בעיה עם האכלה בשעה זו.
בכל מקרה,
בהצלחה,
נעמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)