הארי פוטר לבת 8 מתאים או לא?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הארי פוטר לבת 8 מתאים או לא?
    שלומי
    06/05/2010

אנחנו הורים לבת 8. אמה ואני חיים בנפרד ומצויים בעיצומו של סכסוך בעינייני משמורת המתנהל מזה 3 שנים בבתי משפט . לאחרונה העלתה אמה של הילדה טענה חדשה לחוסר כשירות הורית בפני פקידות הסעד הממונות. היא טוענת שהעובדה שאני נוהג להקריא לבתי את ספרי הארי פוטר פסולה ומוכיחה על חוסר כשירות הורית שלי. לטענתה הספר אינו מתאיםלגילה, כמו כן היא טוענת שהנוהג להקריא לה סיפור לפני השניה הוא נוהג פסול שכן הילדה אמורה לקורא לבד. יש לציין ש"טקס" השינה שלנו כולל קריאה עצמאית של הילדה מתוך ספרים שונים ולאחר מכן אני מקריא לה פרק נוסף מתוך הארי פוטר.
    הילדה שומעת את הארי פוטר בשקיקה, מרגישה מעורבת בארועי הסיפור, מתמצאת ומדברת על העלילות במהלך השיגרה היומיומית.
    התחייבתי בפני אמה של בתי לברר את הנושא ולבדוק האם יש פסול כלשהו במעשי.
    אודה על תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הארי פוטר

סמדר ריינר
    06/05/2010

שלום שלומי,
    כדי לענות על השאלה הזו אני צריכה להכיר את הילדה ואת רמת ההתפתחות הריגישית והשכלית שלה, ואת הקשר ביניכם, ייתכן שהיא מראה התלהבות רק כדי לרצות אותך וייתכן שהפעילות הזו אכן תואמת את מה שמתאים לה. אני לא יכולה לדעת, ואני גם לא חושבת שפורום באינטרנט הוא המקום המתאים לקבלת חוות דעת שיש לה השלכות משפטיות אחר כך.
    אני מניחה שאם יש טענות לחוסר כשירות הורית ואתם בתהליך הזה כבר 3 שנים בודאי יש פסיכולוגים ועובדים סוציאליים שמעורבים בעניין הזה ומכירים את המשפחה וכדאי לשאול אותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו