מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הארי פוטר לבת 8 מתאים או לא?שלומי06/05/2010
אנחנו הורים לבת 8. אמה ואני חיים בנפרד ומצויים בעיצומו של סכסוך בעינייני משמורת המתנהל מזה 3 שנים בבתי משפט . לאחרונה העלתה אמה של הילדה טענה חדשה לחוסר כשירות הורית בפני פקידות הסעד הממונות. היא טוענת שהעובדה שאני נוהג להקריא לבתי את ספרי הארי פוטר פסולה ומוכיחה על חוסר כשירות הורית שלי. לטענתה הספר אינו מתאיםלגילה, כמו כן היא טוענת שהנוהג להקריא לה סיפור לפני השניה הוא נוהג פסול שכן הילדה אמורה לקורא לבד. יש לציין ש"טקס" השינה שלנו כולל קריאה עצמאית של הילדה מתוך ספרים שונים ולאחר מכן אני מקריא לה פרק נוסף מתוך הארי פוטר.
הילדה שומעת את הארי פוטר בשקיקה, מרגישה מעורבת בארועי הסיפור, מתמצאת ומדברת על העלילות במהלך השיגרה היומיומית.
התחייבתי בפני אמה של בתי לברר את הנושא ולבדוק האם יש פסול כלשהו במעשי.
אודה על תשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארי פוטר
סמדר ריינר06/05/2010שלום שלומי,
כדי לענות על השאלה הזו אני צריכה להכיר את הילדה ואת רמת ההתפתחות הריגישית והשכלית שלה, ואת הקשר ביניכם, ייתכן שהיא מראה התלהבות רק כדי לרצות אותך וייתכן שהפעילות הזו אכן תואמת את מה שמתאים לה. אני לא יכולה לדעת, ואני גם לא חושבת שפורום באינטרנט הוא המקום המתאים לקבלת חוות דעת שיש לה השלכות משפטיות אחר כך.
אני מניחה שאם יש טענות לחוסר כשירות הורית ואתם בתהליך הזה כבר 3 שנים בודאי יש פסיכולוגים ועובדים סוציאליים שמעורבים בעניין הזה ומכירים את המשפחה וכדאי לשאול אותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)