טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שני ילדים אני ואבא שלהם פרודים למעלה משנה לאחורנה התחילו להופיע אצלהם סימני מצוקה כגון בכי בלי סיבה משפטים של חוצפה כנגדי בדרך הם מאוד שובבים אבל גם ילדים מאוד טובים אני מרגישה במצוקה מנסה לעזור להם ובכל יום מרגישה נכשלת מחדש אני מעניקה להם המון תשומת לב שעות איכות פרסים ובכל דרך מנסה לעלות אותם על מסלול נורמטיבי.. כמובן שערכתי להם שיחה שהבהירה שלהם את המצב הגדול בן 5 וחצי והקטנה בת 3 אשמח אם תעזורו לי או תפנו אותי למקום בו אני יכול להעזר אני מתגוררת בירושלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לאה, תנסי לברר בנוגע להדרכת הורים במכון להתפתחות הילד מטעם קופת החולים שלכם במרפאה ש משרד הבריאות (ניתן לברר באתר של משרד הבריאות תחת לשונית "בריאות הנפש" מרפאות שמטפלות גם בילדים), את יכולה להתעניין גם בבית הספר אצל הפסיכולוגית לגבי המלצה על מטפלים פרטיים באיזור שנותנים הדרכת הורים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד