אשמח לקבל עזרה מכם או הפניה..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשמח לקבל עזרה מכם או הפניה..
    לאה וייס
    06/05/2010

יש לי שני ילדים אני ואבא שלהם פרודים למעלה משנה לאחורנה התחילו להופיע אצלהם סימני מצוקה כגון בכי בלי סיבה משפטים של חוצפה כנגדי בדרך הם מאוד שובבים אבל גם ילדים מאוד טובים אני מרגישה במצוקה מנסה לעזור להם ובכל יום מרגישה נכשלת מחדש אני מעניקה להם המון תשומת לב שעות איכות פרסים ובכל דרך מנסה לעלות אותם על מסלול נורמטיבי.. כמובן שערכתי להם שיחה שהבהירה שלהם את המצב הגדול בן 5 וחצי והקטנה בת 3 אשמח אם תעזורו לי או תפנו אותי למקום בו אני יכול להעזר אני מתגוררת בירושלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפניה

סמדר ריינר
    06/05/2010

שלום לאה,
    תנסי לברר בנוגע להדרכת הורים במכון להתפתחות הילד מטעם קופת החולים שלכם במרפאה ש משרד הבריאות (ניתן לברר באתר של משרד הבריאות תחת לשונית "בריאות הנפש" מרפאות שמטפלות גם בילדים), את יכולה להתעניין גם בבית הספר אצל הפסיכולוגית לגבי המלצה על מטפלים פרטיים באיזור שנותנים הדרכת הורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו