התעללות ילדים בילדתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התעללות ילדים בילדתי
    גלי
    24/10/2007

עלינו לארץ מארה"ב לפני 10 חודשים ובתי נכנסה לכיתה א באמצע השנה וכעט לומדת בכיתה ב. במשך כך הזמן הזה מספר בנים הציקו לבתי פיסית וגם לחפציה. תמיד אותם 5 בנים דחפו או זרקו את חפציה או את נעליה . אמרתי לבתי להתרחק מהם ועירבתי את המורה אך לא האופן מלא ותקיף. אתמול בתי הותקפה ע"י אותם בנים שהורידו את נעליה וגרביה היכו אותה ואפילו הורידו את מכנסיה. למזלה ילד גדול התלונן למורה והמנהלת התערבה. הילדים קיבלו מכתב השעייה והחלה מהומת אלוהים. האמהות של הבנים המעורבים צלצלו לברר מה חלקם של ילדיהם ולומר שרק צפו או שחלקם קטן וכו. אני בהלם אך לא מההורים שדרכם לזרוק כסאות . אני צריכה עזרה והמלצה על פסיכולוגית ילדים לבתי באיזור מרכז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעללות ילדים בילדתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעללות

שרון באומל
    25/10/2007

שלום גלי
    אני לא כ"כ מכירה פסיכולוגים שעובדים באיזור המרכז עם ילדים, אל מאמינה שלא חסר. לא להזניח ולגשת מייד לאיש מקצוע, כדי לעזור לביתך ללמוד כיצד להתמודד בסיטואציה החדשה בארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו