בשלות לפעוטון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בשלות לפעוטון
    שלי
    08/05/2010

שלום רב
    בני בן שנה וחצי, עד גיל שנה היייתי עימו בבית לאחר מכן מטפלת שהכיר (בת משפחה) בבית שלנו.
    כיום חשבתי שיהיה טוב להכניס אותו לגן, הסיבות: סביבת ילדים, כניסה באמצע שנה כך שאין את הבכי של כל הילדים.
    אציין כי הסביבה בבית טובה מספקת מאוד את צרכיו.
    בני כבר שבועיים בגן ועדיין לא התאקלם (אני משאירה אותו 3 שעות ביום בערך, הוא מבקש לשבת בעגלה לא תמיד רוצה לשחק, כשעוזבים אותו הוא בוכה כשאני חוזרת והוא רואה אותי הוא שוב מתחיל לבכות.
    אני מרגישה שהוא לא מבין מה קורה פה למה פתאום עוזבים אותו בחברה זרה, אולי אפילו סוג ל מצוקה?
    שאלותי:
    1. האם זה היה דבר נכון להכניס אותו לגן?
    2. האם בגיל כזה ילדים צריכים חברה?
    3. אני מתלבטת להוציא אותו מהגן ולהכניס אותו בספטמבר האם זה יהיה נכון להוציא אותו אחרי שבועיים?
    4. כיצד מתמודדים עם מהלך כזה?
    תודה רבה רבה
    אני ממש מוטרדת מזה וממש שוקלת להוציא אותו מהגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בשלות לפעוטון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כניסה לגן

נעמה סבג שמש
    09/05/2010

שלי שלום,

איני יודעת את כל הפרטים.
    האם עשית את התהליך בצורה הדרגתית? נשארת איתו בגן מס' ימים, לפני שעזבת אותו? נתת לו זמן הסתגלות? הראית לו שאת בוטחת בצוות.

תקראי בבקשה מאמר שכתבתי באתר שלי בנושא כניסה לגן, בדקי אם נקטת בכל האמצעים בכדי להקל עליו.
    אם כבר הכנסת, תנסי להקל על ההתאקלמות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו