מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הילד רוצה את אבאאור09/05/2010
אני והגרוש שלי נפרדנו לפני כ3 חודשים. אני אמא לילד בן 3 ואני עזבתי את הבית, הילד מקבל משנינו את מלוא תשומת לב לה הוא זקוק אך נוצר מצב הפוך למצב שהיה קודם,לפני הפרדה הילד היה קשור יותר אלי, מאחרי הפרידה הילד רוצה כל הזמן להיות עם אביו, כל פרידה מהאב מלווה בהסטריה בעוד פרידה ממני היא מאוד קלה. יש לציין שאנחנו במשמורת משותפת, ומתוך 14 יום בשבועיים האב לוקח 6 פעמים כולל לינה ואני 8 פעמים כוולל לינה. אשמח לתשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבהרות
אור09/05/2010רציתי לציין שהפרוד שלי לא ממלא באופן שוטף את המשמורת המשותפת ונוצר מצב שהילד לעיטים נמצא יותר איתי, סיטואציה שקרתה אתמול היא שהפרוד לא יכל שהילד ישן אצלו גם בשבת מסיבות מסוימות לכן הוא החזיר אותו אלי לפני תום הביקור שבמקרה רגיל הוא היה צריך לשים אותו בגן, הילד אמר לאבא מפורשות שהוא מעדיף ללכת לגן ולא לאמא. הייתי מעוניינת לדעת למה מצב כזה קורה, והאם יכול להיות מצב כהילד יגדל בו הוא יעדיף לחיות עם אבא ולא עם אמא? ומה אני יכולה לעשות מבחינה התנהגותית על מנת לשפר את היחסים עם בני, בו הוא ירצה באותה מידה להיות עם שנינו...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד שרוצה את אבא
סמדר ריינר09/05/2010שלום אור,
אין קשר בין מה שקורה כרגע לבין אהבתו של הילד לשני הוריו או את מי הוא רוצה או ירצה יותר. נדמה לי, מהתאור שלך, שכל מה שהוא רוצה זה יציבות. אני מבינה שאת זו עזבה את הבית, ייתכן שלעובדה שאבא מקושר לבית יש קשר לכך שהילד רוצה להישאר באותו מצב ושלא ישגעו אותו.
אני גם לא חושבת שזה יעד מתאים שהוא ירצה את שניכם באותה מידה. אתם לא עובדים אצלו, ולא אמורים להתייחס או להיעלב או שתהיה ביניכם תחרות את מי הוא אוהב יותר. כמובן שלא נכון יהיה לעשות דברים כדי למצוא חן בעיניו. את תמלאי את תפקידך כאם כפי שצריך, והוא יעריך עם הזמן את היציבות וההשקעה של שניכם. בשום אופן על תהפכו אותו לשופט ביניכם מי הורה יותר פופלארי או יותר טוב.
מעבר לזה, אם את חושבת שיש דברים בהם את לא מסתדרת טוב עם ההורות, שאת לא פירטת אותם כאן - את זה אפשר לבדוק בהדרכת הורים מסודרת, אבל הקנה מידה לזה הוא לא בהכרח את מי הילד אוהב יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אור09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה:-)
סמדר ריינר09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)