טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה רבה על המידע שאת נותנת לי. היום בבוקר לקחתי את בני לגן והא לא הפסיק לבכות ובכה המון. ראיתי עוד אמא שאמרה שגם בנה בוכה הרבה והבנתי שעוד כמה אמהות מתלוננות שההסתגלות לגן קשה.
אני כבר מבולבלת ולא יודעת מה לחשוב, האם כל זה תופעות של הצהרון?
בכל אופן החלטתי ללכת לעירייה ביום ראשון ולנסות להעביר אותו גן. קשה לי לראות את בני בוכה ואומלל.. ואני חייבת לעשות מעשה...
כנראה שאעביר אותו לגן מצויין (בררתי לגביו עוד בשנה שעברה, אך לא רשמתי אליו מאחר והוא היה רחוק ממקום מגוריי) מסתבר שזה היה השיקול המוטעה שלי. בכל אופן, בגן הזה נמצא גם חברו הטוב ביותר שהיה בשנה שעברה. ודיברתי אף עם ההורים שאמרו שבנם שאל הרבה על בני וקבענו אף להפגיש את הילדים.
רציתי לבקש האם תוכלי לתת לי טיפים כיצד לעשות לבני הסתגלות קלה יותר בגן החדש לאחר התקופה הקשה שהוא עבר ועובר....
המון המון המון תודה
אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד