ילד ממורמרר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילד ממורמרר
    שירי
    09/05/2010

בני בן שנה וחמישה חודשים רוב הזמן כשהוא איתנו - הוא בוכה, עצבני או מתמרד.
    בגן הוא "מלאך" חייכן ומקסים (על אף שהוא צורח כל בוקר, כשאני עוזבת, והוא שם כבר 8 חודשים!)
    ברגע שאני אוספת אותו הוא בוכה ונרגז, לא כי אינו רוצה לראות אותי, כי הוא מתעצבן שחולפת שניה והוא עדיין לא בידיים שלי. יש לו אח תאום מאוד רגוע ועדין, והוא כל כך אגרסיבי ובכיין, כן, מה לעשות, ההשווואה בלתי נמנעת בהגדרות. הם מקבלים הכל אותו הדבר והוא פשוט נולד יותר עצבני.
    בבוקר אם הבקבוק לא ניתן לו כפי שהוא רוצה (ועד היום אני לא יודעת מה הוא רוצה...) הוא צורח כמה דקות ובועט וומתחרפן לגמרי, עד שהוא נרגע אחרי כמה דקות ושותה. ואחר כך הכל בסדר לזמן מה, עד הפעם הבאה שהוא לא יקבל בדיוק את מה שירצה. כל נושא השינה אצלו כרוך בבכי מטריף... אנחנו פשוט מותשים לגמרי, ברור לנו שזה עניין של אופי (אומרים לי שאני הייתי עוד יותר גרועה ממנו)
    אבל זה לא משתפר רק הולך ומחמיר.

זה לא שהוא לא צוחק המון, ומתוק וכו'... הוא כן, אבל רק כשהכל מתנגן כפי שהוא רוצה...

אוף...........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד ממורמרר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד ממורמר

ליאת גרוס
    10/05/2010

שלום שירי.
    אני רוצה לבדוק איתך משהו...
    מעניין למה בגן הוא מלאך ובבית לא. אולי זה לא רק עניין של אופי (אופי זה בכל המקומות) אלא משהו שקשור לבית. אולי זו הדרך שלו להשיג יותר תשומת לב מאחיו. אולי המקום של "הילד הטוב" כבר תפוס? אולי משהו שקשור להתנהלות בדינמיקה המשפחתית?
    לא בהכרח אבל אולי... תחשבי על זה...
    יש יועצים רבים לענייני תאומים. תעזרי, תקראי...

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

שירי
    10/05/2010

אין אצלנו "הילד הטוב" "הילד הרע". אף אחד לא התיישב בשום משבצת והאמת היא שלא טרחתי להרחיב בעניין הזה כי קיוויתי לקבל תשובה שלא קשורה ל"תאומוּת".
    הילדים שלי מקבלים כל כך הרבה אהבה, מאיתנו ומהסביבה. אחד מטבעו פתוח יותר ולכן מקבל יותר (כי גם מעז לקחת) והשני פחות. למה בגן כך ובבית אחרת? אין פה קשר להיותו תאום.
    השאלה שלי היא מה היית עונה לולא הזכרתי שהם תאומים?
    אנחנו משפחה מאוד חמה והילדים הללו אוהבים מאוד גם זה את זה (נשיקות חיבוקים ואהבה בלי סוף).
    אני מניחה שהילד שלי הוא לא הרגזן הראשון בעולם.
    האם אפשר לשם שינוי לא לקשור את העניין להיותו תאום? לא יכול להיות שזה הדבר היחיד שמשפיע עליו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו