מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא נרדם מוקדם וקשה לו לקום בבוקריעלי10/05/2010
בני בן ה 13 וחצי מתקשה להרדם בערב ונרדם רק ב שעה 11 וחצי 12 ובבוקר לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מתעורר לימודים מה עושים?
לקום לבד אין מצב רק מאוחר יותר.רציתי לדעת האם יש קשר בן זה שבני סובל מאסתמא בזמן מאמץ( (הוא משתמש בונטולין,)
האם יש קשר בן השניים או שאן לזה שום קשר ושזאת סתם עצלנות .
אני משתדלת לא לשגע אותו בבוקר יתר על המידה ,
אז אני משתמשת במסאג' עדין שיהיה לו נעים להתעורר בבוקר ורק ככה אני מעירה אותו
לעומת זאת אבא שלו פשוט שולף אותו מהמיטה
מה עושים ומה טוב לעשות?
אני מאוד מודאגת לעתיד שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא נרדם מוקדם
סמדר ריינר10/05/2010שום יעלי,
לא נראה לי שיש קשר לאסמטמה, גם לא נשמע לי שזו עצלנות, את בעצמך אומרת שהוא נרדם מאוחר. אפשר לבדוק מדוע הוא מתקשה להירדם. ייתכן שהפיתרון הוא לא באיך להקים אותו בבוקר אלא איך למצוא דרך שיירדם מוקדם יותר בערב. האם יש לו מחשבות שמטרידות אותו בלילה? האם יש רעשים שמפריעים לו לישון? תכניות טלוויזיה שהוא מתקשה להפסיד? שעות של יישבה מול המחשב? כמו כן אני לא חושבת ששניכם צריכים להיות כל כך עסוקים בזה שיקום מוקדם, אתם צריכים להעיר אותו, ואם הוא לא מתעורר הוא יאחר וינזפו בו בבית הספר, זה צריך להפריע לו, כרגע זה מפריע רק לכם, הוא ילד בן 13 , זו אחריות גם שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)