לא נרדם מוקדם וקשה לו לקום בבוקר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא נרדם מוקדם וקשה לו לקום בבוקר
    יעלי
    10/05/2010

בני בן ה 13 וחצי מתקשה להרדם בערב ונרדם רק ב שעה 11 וחצי 12 ובבוקר לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מתעורר לימודים מה עושים?
    לקום לבד אין מצב רק מאוחר יותר.רציתי לדעת האם יש קשר בן זה שבני סובל מאסתמא בזמן מאמץ( (הוא משתמש בונטולין,)
    האם יש קשר בן השניים או שאן לזה שום קשר ושזאת סתם עצלנות .
    אני משתדלת לא לשגע אותו בבוקר יתר על המידה ,
    אז אני משתמשת במסאג' עדין שיהיה לו נעים להתעורר בבוקר ורק ככה אני מעירה אותו
    לעומת זאת אבא שלו פשוט שולף אותו מהמיטה
    מה עושים ומה טוב לעשות?
    אני מאוד מודאגת לעתיד שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא נרדם מוקדם

סמדר ריינר
    10/05/2010

שום יעלי,
    לא נראה לי שיש קשר לאסמטמה, גם לא נשמע לי שזו עצלנות, את בעצמך אומרת שהוא נרדם מאוחר. אפשר לבדוק מדוע הוא מתקשה להירדם. ייתכן שהפיתרון הוא לא באיך להקים אותו בבוקר אלא איך למצוא דרך שיירדם מוקדם יותר בערב. האם יש לו מחשבות שמטרידות אותו בלילה? האם יש רעשים שמפריעים לו לישון? תכניות טלוויזיה שהוא מתקשה להפסיד? שעות של יישבה מול המחשב? כמו כן אני לא חושבת ששניכם צריכים להיות כל כך עסוקים בזה שיקום מוקדם, אתם צריכים להעיר אותו, ואם הוא לא מתעורר הוא יאחר וינזפו בו בבית הספר, זה צריך להפריע לו, כרגע זה מפריע רק לכם, הוא ילד בן 13 , זו אחריות גם שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו