יוצאת מהבית בשעה 1 בלילה לחבר ,

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• יוצאת מהבית בשעה 1 בלילה לחבר ,
    יעלי
    10/05/2010

יש לי בת בגיל 24 ויש לה בחור שאנחנו ההורים לא מכירים בכלל
    היא מדברת איתו ולפעמיים גם הולכת לישון אצלו בשעה מאוחרת בלילה מה עלי לעשות בתור הורה?
    נסתי לדבר איתה שתכניס אותו הביתה אבל אין תגובה ואמרתי לה שזה לא הגיוני ללכת בלילה מאוחר לבחור שאנחנו כהורים לא מכירים בכלל,
    האם אני אמור בכלל להתערב במה שהיא עושה? כי היא חיה וגרה אצלי בבית ואני מרגיש לו טוב עם זה שאני לא רואה את הבחור ולא יודע מי הוא אני רק יודע שהיא ישנה אצלו והיא אומרת לי שאני
    פרימטיבי ושאני לא אמור לדאוג ,קשה לי בתור הורה לראות את ביתי יוצאת בשעה מאוחרת הולכת לישון אצל בחור שאני לא מכיר
    מה עושים?
    האם להתערב והאם לא?
    המודאג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 24

סמדר ריינר
    10/05/2010

שלום לך,
    בגיל 24 אין לכם מה להתערב יותר, זה לא עניינכם. זה גם לא רלוונטי אם היא גרה אצלכם בבית או לא, מותר לה להצאת עם מי שהיא רוצה מתי שהיא רוצה. כל עוד היא גרה בבית רלוונטי שהיא תתחשב בדברים שונים - לשמור על שקט, ניקיון, יש הורים שמבקשים להשתתף בהוצאות, זה לגיטימי, אבל לא התערבות בחייה האינטימיים שנעשים מחוץ לבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו