מה להגיד על אבא?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה להגיד על אבא?
    שני
    10/05/2010

יש לי תינוק בן שנה ותשעה חודשים. אני אם חד הורית. בן זוגי הוא אינו ישראלי וחי באירופה. לאחרונה היו לנו מריבות והוא כבר לא לבקר אותנו כבר חצי שנה ואינו מתעניין בילד.
    ועם זאת אינני רוצה לנכר את הילד מאביו. אני מעוניינת שידע מי הוא ומהו מוצאו.
    איך לעשות זאת? מה להגיד לילדי ? האם זהו הגיל שצריך להתחיל? כי הוא הוגה את המילה "אבא" כי שמע את אחיינים שלי אומרים זאת וזה ממש מכאיב לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה להגיד על אבא?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה להגיד על אבא.

סמדר ריינר
    10/05/2010

שלום שני,
    אני לא יודעת אם בנך יכול להבין כרגע הסברים. אני חושבת שבשלב הזה ניתן להראות לו תמונה, ולהגיד לו שזה אבא והוא רחוק. בהמשך כשקצת יגדל ,אפשר להסביר לו שאבא בחוץ לארץ. אחר כך,כשיגדל יותר ויבין קצת יותר וישאל למה אבא לא בא, צריך להגיד לו את האמת - שאת לא יודעת. את יכולה לומר שאבא כועס כי את ואבא רבתם אבל זה לא קשור אליו, ואבא בודאי מאוד אוהב אותו אבל לא יכול כרגע לבוא. את יכולה להספר על אביו מה שאת כן יודעת - איך הכרתם, במה הוא עוסק וכו'. אין כאן פטנט קסם שימחק את הכאב, ועיקר העבודה שלך, למרבה הצער, היא ללוות את בנך בכאב של הדחיה וחוסר הוודאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו