עזרה בבקשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    אתי
    10/05/2010

אני אמא לילד בן 4 וחצי לפני פחות משנה חזרתי לארץ יחד עם בני התגוררנו הארה"ב במשך מספר שנים יחד עם בעלי
    הילד לא ראה את אבא שלו מאז שחזרנו לארץ מאחר ואביו נשאר בארה"ב, אבא שלו מבקש באופן טבעי לראות את הילד רציתי לדעת אם יהיה חכם מצידי לשלוח את הילד לאבא שלו לתקופה של שבועיים, ביקור, חשוב לציין שהילד לא מראה אי אילו סימני מצוקה כמובן שהוא מתגעגע לאבא שלו
    השאלה שלי נשאלת מבחינת טובתו של הילד נטו בלי שום קשר לדברים שמתנהלים ביני לבין בעלי האם הביקור יועיל לו או שהוא עשוי לגרום לו נזק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

סמדר ריינר
    11/05/2010

שלום אתי,
    למה את חושבת שהביקור עלול לגרום לו נזק? תנסי קצת לפרט כי שאלתך לא כל כך ברורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינה ריגשית

אתי
    11/05/2010

השאלה היא אם המפגש הזה אם אבא שלו יעשה לבן שלי טוב והאם הניתוק אחרי שבועיים עשוי לגרום לו למשקעים
    כלומר החזרה לחיים שלו ושוב פרידה עד לשנה הבאה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחינה ריגשית

סמדר ריינר
    11/05/2010

שלום אתי,
    בודאי שזה יגרום לקשיים ואיתם יש להתמודד, אלה קשיים עדיפים על הקשיים שייגרמו אם לא יראה אותו בכלל תקופה ארוכה ויחשוב שהו אלא חשוב לאבא (גם אם תסבירו לו אחרת) ולא יהיו לו שום חוויות וזכרונות מאבא שלו בגיל הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

פיני
    11/05/2010

מה שנראה לי מוזר זה שבמשך כל 6-10 שניות הוא משמיע מן קול כזה של אה..
    אנחנו נמצאים בתקופה לחוצה בבית ואני אולי מקשרת את זה לזה.
    האם זה יכול להיות מלחץ שלו? הקול לא עוצמתי בכלל ורק כשהוא לא מדבר זה נשמע.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

סמדר ריינר
    11/05/2010

שלום לך,
    עדיין לא ברורה לי מהות התופעה, את אומרת כל 10 שניות - לאורך כל היום או לא?
    בכל אופן נראה לי שכן כדאי לנסות לשאול אותו האם הוא שם לב לזה, ואם הו אידוע למה הוא עושה את זה. ייתכן שהוא אכן חרד והקולות האלה נועדו להרגיע אותו. לא מסרת כל פרטים על המצב בבית ולכן אין לי כרגע מה להוסיף מעבר לזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו