מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבקשהאתי10/05/2010
אני אמא לילד בן 4 וחצי לפני פחות משנה חזרתי לארץ יחד עם בני התגוררנו הארה"ב במשך מספר שנים יחד עם בעלי
הילד לא ראה את אבא שלו מאז שחזרנו לארץ מאחר ואביו נשאר בארה"ב, אבא שלו מבקש באופן טבעי לראות את הילד רציתי לדעת אם יהיה חכם מצידי לשלוח את הילד לאבא שלו לתקופה של שבועיים, ביקור, חשוב לציין שהילד לא מראה אי אילו סימני מצוקה כמובן שהוא מתגעגע לאבא שלו
השאלה שלי נשאלת מבחינת טובתו של הילד נטו בלי שום קשר לדברים שמתנהלים ביני לבין בעלי האם הביקור יועיל לו או שהוא עשוי לגרום לו נזק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
סמדר ריינר11/05/2010שלום אתי,
למה את חושבת שהביקור עלול לגרום לו נזק? תנסי קצת לפרט כי שאלתך לא כל כך ברורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינה ריגשית
אתי11/05/2010השאלה היא אם המפגש הזה אם אבא שלו יעשה לבן שלי טוב והאם הניתוק אחרי שבועיים עשוי לגרום לו למשקעים
כלומר החזרה לחיים שלו ושוב פרידה עד לשנה הבאה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבחינה ריגשית
סמדר ריינר11/05/2010שלום אתי,
בודאי שזה יגרום לקשיים ואיתם יש להתמודד, אלה קשיים עדיפים על הקשיים שייגרמו אם לא יראה אותו בכלל תקופה ארוכה ויחשוב שהו אלא חשוב לאבא (גם אם תסבירו לו אחרת) ולא יהיו לו שום חוויות וזכרונות מאבא שלו בגיל הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
פיני11/05/2010מה שנראה לי מוזר זה שבמשך כל 6-10 שניות הוא משמיע מן קול כזה של אה..
אנחנו נמצאים בתקופה לחוצה בבית ואני אולי מקשרת את זה לזה.
האם זה יכול להיות מלחץ שלו? הקול לא עוצמתי בכלל ורק כשהוא לא מדבר זה נשמע.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
סמדר ריינר11/05/2010שלום לך,
עדיין לא ברורה לי מהות התופעה, את אומרת כל 10 שניות - לאורך כל היום או לא?
בכל אופן נראה לי שכן כדאי לנסות לשאול אותו האם הוא שם לב לזה, ואם הו אידוע למה הוא עושה את זה. ייתכן שהוא אכן חרד והקולות האלה נועדו להרגיע אותו. לא מסרת כל פרטים על המצב בבית ולכן אין לי כרגע מה להוסיף מעבר לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)