בן 11 עם OCD

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן 11 עם OCD
    שירלי
    11/05/2010

שלום רב,

בני אובחן לפני כחודש וחצי כסובל מ-acute OCD והפסיכיאטרית המליצה על טיפול תרופתי יחד עם טיפול פסיכולוגי. אנחנו רואים הבדל בהתנהגות שזה אומר יותר מצב רוח התענינות בטלויזיה מחשב שלא ענין אותו זמן רב כי היה מלא במחשבות וטכסים. הטכסים אמנם לא פחתו ההתארגנות עם הש"ב והטכסים, אבל אני מאמינה שבעזרת הטיפול הפסיכולוגי נתקדם בענין זה.

השאלה שלי היא כזאת; כל פעם שאומרים לו משהו שלא נראה לו זה ישר התפרצות של כעס ובכי ולא מבינים אותו וכו' האם זה חלק מה-OCD או שזה קשור לגיל ההתבגרות? זה מאוד יעזור לדעת כדי שאדע כיצד להתמודד מולו.

אשמח גם אם תוכלו לעזור לי איך לומר ולכוון אותו בדרך הנכונה לשתף פעולה בכתיבת הטכסים והמחשבות שלו בשביל הפסיכולוג יש לנו פגישה ביום חמישי וזה מאוד חשוב להתקדמות בטיפול.

בתודה מראש,
    רחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן 11 עם OCD

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן 11 עם OCD

סמדר ריינר
    11/05/2010

שלום רחלי,
    נראה לי חשוב מאוד שתקבלו מענה לשאלותיכם מהפסיכולוג המטפל, קבלת דיעה ממקום אחר במקביל לטיפול וללא הכרות עם הילד עלולה ליצור סתירה וחוסר הבנה ולחבל בטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו