מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חסרת אוניםלורין11/05/2010
שלום אני בת 30 גרושה ואמא לילדה בת 5, אני גרה אצל הורי כבר 3 שנים מאז הגירושין והבעיה שלי שהבת שלי ילדה מקסימה וטובת לב אבל ילדה מאוד עצבנית ועקשנית, היא מאוד מאוד מפונקת, ואני לא יודעת מה לעשות איתה לפעמים היא מרביצה לי ולסבתא שלה ברגע שאומרים לה לא
כל דבר היא רוצה כאן ועכשיו ולא יודעת מה זה לא , ברגע שהיא שומעת לא היא ישר מתחלה לצרוח ולהרביץ ושאני אומרת לה שאני מאוכזבת ממנה היי אישר קופצת עליומחבקת אותי ואמרת סליחה אז פעם ופעמיים אני סולחת אבל זה נהיה ממש שיגרתי ואני לא יכולה להמשיך לסלוח לה אני רוצה שתבין שמה שהיא עושה זה אסור. היא לא יודעת לחלוק משחקים עם הבני דודים שלה הכל שלה וחוטפת ולא נותנת להם לשחק אני מנסה להסביר לה אבל היא ישר מתחילה להרביץ ולצרוח.
רציתי ללכת איתה לייעוץ יחד איתה שאולי יתנו לי כלים להתמודד איתה כי אני מרגישה שאני מפספסת אותה
היא ילדה מאוד חכמה וקולטת הכל מהר אבל יש לה פתיל קצר , היא ילדה בעלת נתינה מאוד גדולה היא תמיד מחבקת ומנשקת ומביעה חום ואהבה, גם החיים שלי לא מזהירים בלי זוגיות ואני גם עצבנית וחסרת סבלנות אז אני רוצה לעשות שינוי לטובתינו אז בבקשה תני לי את הכלים
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסרת אונים
סמדר ריינר11/05/2010שלום לורין,
אכן חשוב שתיגשו לייעוץ בהקדם ושם תקבלי כלים מפורטים שמתאימים באופן אישי למשפחה שלכם. מה שאני יכולה לומר לך כרגע, הו אשהכלי המרכזי להצבת גבולות הוא העיקביות - אם החלטת שמשהו הוא לא מתאים, עלייך לעמוד בו ולא משנה כמה הילדה תבכה. אם היא עדיין בוכה ומרביצה כשאומרים לה לא סימן שבחלק מהפעמים אתם מוותרים לה. אחרי מספר פעמים שלא תוותרו היא תעזוב את הדרך הזו כיוון שהיא לא תהיה יעילה יותר.
כלי נוסף הוא טון אסרטיבי וברור, לא לאבד עשתונות ולצרוח בעצבים, וגם לא להתחנן ולהסביר לה יותר מדי מצד שני אלא להגיד לא חד משמעי וברור.
כאשר היא מרביצה צריך לאסוף אותה גופנית, להחזיק לה את הידיים ולהבהיר שזה אסור ותשחררו אותה כשהיא תירגע.
מעבר לזה אני ממליצה שתיגשו לייעוץ מסודר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה בבקשה
לורין11/05/2010את יכולה לתת לי שם של יועצת או מישהו שיכול לעזור לי
אני גרה באזור המרכז
אני מודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)