הסדרי ראיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הסדרי ראיה
    שרון
    12/05/2010

תודה רבה על תגובתך.
    אני כותבת כבת זוגו של אב טרי גרוש (שנתיים) אשר לאחרונה חלה נסיגה בהסדרי הראיה שלו.

בשבועיים האחרונים המצב אף החריף וגרושתו של בן זוגי אומרת שהילדה עברה טראומה וצריכה להשאר קרובה לאמה ואינה מתנהגת כתמול שלשום. משום כך כרגע במס' שבועות האחרון, בוטלו הסדרי הראיה ובן זוגי נוסע לביתה לראות את בנותיו אצלה בבית. לטענתו עדיף לא להרחיק אותה מאמה כל עוד "סובלת מטראומה זו או אחרת". יש לציין שהם חשבו לקחת אותה לאבחון אך בחרו לוותר לבסוף.
    בל"ג בעומר התקשרה אליו לומר שלא יבוא כי הילדה לא מוכנה לראות אותו בשום פנים ואופן והוא הלך בכל זאת והילדה מאוד שמחה והתקשתה להפרד.
    למעשה בן זוגי מאפשר לגרושתו לשלוט במתי רואה את הבנות ואיפה ומוותר לחלוטין על זכותו להסדרי ראיה בסופי שבוע ובחגים. השבוע אף אמרה הילדה לאמו של בן זוגי שבאה לבקרה כי "אסור לא להיות אצל אבא יותר מיום כי אחרת אבא מציק לה". לא ברור לבן זוגי האם הילדה מרגישה כך או שהוכנסו לה מילים והיא מבטא את רצון האם. הוא ניסה להבין מה בהתנהלותו גרם לילדה לומר זאת ואני ניסיתי להרגיעו ולומר לו שילדים אומרים דברים וגם שלילדתו מצבי רוח משתנים תכופות ואין צורך לייחס תשומת לב כה גדולה לכל משפט שאומרת.
    הוא טוען שסומך על גרושתו ומכיר אותה ואם היא טונת שהמצב חריג אז כך יש לנהוג.
    הוא וגרושתו בקשרים קורקטיים וכשהצעתי בשבת שיסע אליה הביתה לבלות איתן קצת סרב להתקשר אליה .
    אודה לעצתך, תודה, שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסדרי ראיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסדרי ראייה

סמדר ריינר
    12/05/2010

שלום שרון,
    אם אני זוכרת נכון עצתי לך בפעם הקודמת היא לקחת צעד אחורה מהסיפור הזה. את נמצאת עם בן זוג שנותן לנשים בחייו לנהל אותו, ואת נופלת באותה מלכודת. את שוב פונה במקומו למרות שזה עניין שאמור להציק לו יותר ממה שאמור להציק לך.
    עצתי לך, תני לו שיפנה לקבל עזרה ונסי לא להתערב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו