התקפי זעם בגיל 6

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התקפי זעם בגיל 6
    מאיה
    12/05/2010

שלום רב, אני פונה מתוך מצוקה ואחרי נסיונות התמודדות רבים. מצטערת שזה ארוך.
    איך להתנהג שהילד נכנסת להתקף זעם? את זה אני יודעת אני בטוחה שאני פועלת נכון התקף אחרון ערך כמעט 45 דקות מתוכם 35 דקות הייתי רגוע ומנסה לחבק לנשק, להבין אותו וכלום לא עוזר.
    יש לי ילד עוד חודשיים בן 6 ולעיתים הוא מתרגז על קטנות ממש קטנות בעיני ואולי גדולות בעיניו אך התגובה שלו היא התפרצות זעם מטורפת
    זה כולל צעקות, טריקת דלת, רקיעות ברגליים, דחיפות, זריקת חפצים.
    הוא נכנסת לטראנס שלא ניתן לעצור אותו. אני לא יודעת כיצד להתמודד במצב כזה ומנסה לשלוח אותו לחדר , אך הוא מסרב ללכת ונוצר מאבק כוחות שבו אני נאלצת לגרור אותו לחדר, ושם אני יושבת איתו אחרי שהוא דקה שתיים לבד, אני יושבת איתו על הריצפה ומתחילה את פעילות הרגיעה, חיבוקים נשיקות להבין אותו וכמעט לא לדבר - אך הוא ממשיך לבכות לצרוך ולהישאר בטראנס של עצמו.
    אני יודעת
    שבמהלך התפרצות אלימה אין טעם בדיבורים מאחר והגוף מוצף בהורמונים ועסוק בלחימה.
    הוא ישן 10 שעות בלילה (ניראה לי מספיק) אך כשישן 11-12 שעות הוא יום למחרת רגוע יותר.
    מדוע זה קורה, אני מנסה לבדוק את עצמי, ואין לי תשובה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי זעם בגיל 6

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עניתי לשאלה זו

סמדר ריינר
    12/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו