הוספה חשובה להתקפי הזעם

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הוספה חשובה להתקפי הזעם
    מאיה
    12/05/2010

שחכתי לציין שהוא הבכור עם עוד שני אחים קטנים גיל 4 וגיל שנה וחצי.... והוא לא בצהרון והוא מקבל 3 שעות בצהרים לבד כששאר האחים בגן, ועוד שעה בערב כשכולם ישנים בשבע הוא הולך לישון בשמונה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוספה חשובה להתקפי הזעם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי זעם

סמדר ריינר
    12/05/2010

שלום מאיה,
    את לא מספרת פרטים רבים. הדבר היחיד שאני יכולה להתייחס אליו הוא שאני לא מבינה למה את בטוחה שחיבוקים ונשיקות הם הפיתרון. יכול מאוד שהילד שלך מתפרץ בגלל שהוא חש חולשה מסויימת מצד ההורים בבית (שוב, אני לא יודעת, אני רק משערת כי לא סיפרת פרטים). כשילד מתפרץ ומשתולל, הוא צריך שיחזיקו אותו חזק ויגיבו בצורה שמכילה אותו אמנם אבל גם מציבה גבול ברור. לא בטוח שנשיקות וחיבוקים משדרים את המסר הזה.
    כשהוא מתפרץ, חשוב שתאחזי בו, תסתכלי בעיניו במידת האפשר ותאמרי לו שכשהוא מתנהג כך את לא יכולה לשמוע אותו ולעזור לו, הוא מוכרח להירגע ואז תקשיבי לו. ואחר כך תתעלמי מההתנהגות עד שהיא נרגעת. בשום פנים ואופן לא לספק לו את הדבר שבגללו הוא התפרץ. את חייבת להיות עיקבית ולעמוד בזה. אחרת זה לא ייפסק. הוא צריך אמא חזקה ולא אמא מתחננת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו