היפראקטיבי?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• היפראקטיבי?
    גלי
    13/05/2010

שלום רב,

בני המתוק יהיה ביולי בן 3.
    רציתילדעת אם עודף מרץ בגילו כבר עלול להיות משוייך להפרעות קשב, ריכוז והיפראקטיביות או שבגיל זה ,זה עדיין מקושר לשובבות ותואם את הגיל
    הוא ילד מאוד מפותח עם יכולות מוטוריות וורבליות מרשימות, ילד חם ואוהב.
    כמו כן, מאוד פעלתן ואוהב לזוז הרבה. כשאני מקריאה לו סיפור, אני מרגישה שגם אם הוא לכאורה מקשיב , הוא כל הזמן זז באי נוחות ולא מסוגל לשבת לגמריי בשקט. ראוי לציין שהוא מאוד אוהב פאזלים ויכול לשבת 10-15 דקות עם עצמו ולהרכיב פאזל. גם עם קוביות לגו יכול לשבת מספר דקות, אך לא זמן ממושך יותר. כמו כן מאוד קל להסית את תשומת ליבו. הוא לא יודע לדחות סיפוקים ומה שמבקש חייב להיות כאן ועכשיו.
    לא הייתי שואלת את השאלה הזו אילולא נרמז לי בעדינות ע"י הגננת שהוא קצת היפראקטיבי (עדיין לא נערכה שיחה מעמיקה עימה בנדון).

אודה לתשובתכן,

בברכה,

גלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היפראקטיבי?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אודה לקבלת תשובה

גלי
    27/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה.... ומקווה הפעם לקבל תשובה.

גלי
    30/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היפראקטיבי

סמדר ריינר
    30/05/2010

שלום גלי,
    זה גיל מעט צעיר כדי לקבוע. זה לא אומר שזה לא יכול להיות אבל גם לא אומר שזה כך.
    לגבי דחיית סיפוקים בגיל הזה, ילד לא אמור לדעת לדחות סיפוקים אם לא מלמדים אותו, זה לא בא לבד, וצריך לתת לו כלים. אני לא יודעת אם ניתנו לו כלים ולכן קשה לקבוע אם זה קשור רק לטמפרמנט שלו.
    אני מציעה להמתין כשנה לפחות, ובזמן הזה לנסות לתת לו כלים להתמודדות, למשל בנושא דחיית סיפוקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו